• Share

Vineri 13 si Angry Birds

Vineri 13 si Angry Birds

 

Stiam eu ca sunteti superstitiosi, dar nici asa. Dar acum, ca ti-am captat atentia si tot ai dat click, hai sa-ti zic cum a fost la Angry Birds.

 

 

Foto: Angry Birds Movie FB

 

Ies de la job in graba, sa nu pierd nimic din animatia mult asteptata. Trafic, alerg dupa apa, doar ne mai hidratam si noi, si repede la cinema ca-ncepe filmul. Intru in sala. Incepuse. Deja empatizez cu personajul principal si simt ca vor urma niste minute cel putin interesante. Inca ruleaza numele actorilor, asa ca ma calmez. Ma asez frumos si ma pregatesc pentru portii de ras cu gura pana la urechi. Ceea ce s-a si intamplat. Pana vecina de palier s-a gandit sa vorbeasca in acelasi timp cu protagonistii. Nu i-a spus nimeni ca nu e un lip sync battle. S-a potolit dupa cateva replici, slava preamaritului!

 

Acum, fa si tu cunostinta cu Red, un pasaroi care are probleme cand vine vorba sa-si stapaneasca furia. Te gandesti poate ca un semn de intampinare vesel n-are cum sa te enerveze? Se vede ca nu l-ai intalnit inca pe acest personaj, pe care il irita pana si un simplu consult medical. Dar mai ales noii porcusori care au luat cu asalt insula pe care locuieste si i-au distrus si casa. Insa are el ac de cojocul lor. Intr-un sfarsit.

 

Pana atunci insa e izgonit, hulit si indepartat. Noroc cu prietenii cei noi, pe care i-a cunoscut la cursul de anger management. Chuck si Bomb. Nu-s ei cei mai buni pe care i-ar putea avea, dar sunt acolo la nevoie. Cel putin atunci cand se decide sa-l caute pe Mighty Eagle aka Tyrion din Game of Thrones.

 

 

Daca vrei sa vezi ce se mai intampla, ia-ti si tu bilet sa vezi. Doar nu te astepti sa-ti spun chiar tot. La mine a trecut foarte repede timpul si as mai fi vrut inca vreo 60 de minute de actiune. Astept sa-mi zici cum ti s-a parut.

 

Distribuie