• Share

EcoPaparazzi si Campania Every Can Counts lanseaza o noua provocare foto

 EcoPaparazzi si Campania Every Can Counts lanseaza o noua provocare foto

 

Incepand de luni, 5 noiembrie, fotografiile sau video-urile care au ca tema centrala dozele de aluminiu intra in competitia EcoPaparazzi! Timp de o luna, pana pe 7 noiembrie, cei mai atenti si inspirati fotografi vor putea imortaliza doze de aluminiu lasate la voia intamplarii sau, din contra, doze duse la reciclat, in spirit civic.

 

Tema propusa continua ideea campaniilor anterioare (axate pe corpuri de iluminat, ambalaje sau gunoaie aruncate in locuri nepermise), si anume protejarea mediului inconjurator.

 

 

ecopaparazzi campanie foto

 

Autorii celor mai curajoase si originale fotografii sau filmulete cu imaginile dozelor de aluminiu vor fi premiati. De asemenea, pot fi luati in obiectiv si cei care se ingrijesc de strangerea dozelor. Fotografiile pot fi trimise, alaturi de datele de contact, pe adresa contact@ecopaparazzi. Inscrierile se pot face si pe adresa de facebook a EcoPaparazzi.  

 

 

In caz ca nu stiai: Concursul EcoPaparazzi.ro se desfăşoară lunar, iar platforma este un loc în care toţi cei interesaţi de protecţia mediului pot atrage atenţia asupra problemelor pe care le sesizează în comunităţile lor. Aici pot interacţiona, creând o comunitate cu o voce puternică - o comunitate care, treptat, să poată provoca autorităţile la depistarea celor mai eficiente soluţii pentru a trata problemele de mediu. www.ecopaparazzi.ro

Distribuie