• Share

1 mall, 2 mall-uri... 20 de mall-uri?! Centre comerciale care se vor deschide in Bucuresti in perioada urmatoare

1 mall, 2 mall-uri... 20 de mall-uri?! Centre comerciale care se vor deschide in Bucuresti in perioada urmatoare

 

Un mall se legana pe o panza de paianjen / Si fiindca ea nu se rupea, a mai aparut un mall...

 

Daca exista un lucru de care bucurestenii sa nu duca lipsa, pe langa banci si farmacii, atunci acela este cu siguranta reprezentat de locurile perfecte pentru shopping, orasul numarand aproximativ 20 de mall-uri. Mai mult, acestea se inmultesc ca ciupercile dupa ploaie, cu alte cuvinte, cam o data la 1-2 ani rasar inca 2-3 mall-uri pe plaiuri bucurestene.

 

 

Mega Mall

 

Si pentru ca totusi niciodata nu poti avea prea multe shopping centers, exista planuri pentru deschiderea a sase mall-uri noi!

 

Veranda Shopping Center in zona Pietei Obor, cu o suprafata de 25.000 de mp, pe fostul amplasament al fabricii de mase plastice Prodplast; data inceperii constructiei nu a fost inca anuntata.

 

Mega Mall care va avea o suprafata impresionanta de 70.000 mp si va fi situat in apropiere de Soseaua Iancului si Soseaua Pantelimon, pe terenul fostei fabrici Electroaparataj; finalizarea este estimata pentru primavara lui 2015.

 

Victoria City in Bucurestii Noi, a carui constructie va incepe chiar din vara aceasta, urmand ca deschiderea sa aiba loc in 2015. Pe o suprafata de 68.000 de mp vor fi dezvoltate zone destinate shopping-ului, o cladire de birouri si un spatiu impresionat pentru divertisment in aer liber.

 

- ParkLake Plaza langa parcul IOR, a carui constructie a inceput deja si care va fi finalizata in 2016, pe o suprafara de 70.000 de mp. ParkLake Plaza este si tinta revoltei ONG-urilor de mediu, intrucat mall-ul se construieste, mai mult sau mai putin, in parc.

 

- Vulcan Value Center in zona Trafic Greu, a carui deschidere este planificata pentru toamna acestui an, pe o suprafara de peste 35.000 de mp.

 

- Al 2-lea AFI Palace, in Bucurestii Noi, pe o suprafara de 70.000 mp. Inaugurarea este planificata odata cu deschiderea noii statii de metrou din zona.

 

 

afi palace bucurestii noi

Afi Palace 2

 

Insa, intre timp, poti sa profiti la maximum de reducerile de vara in cateva dintre cele mai cunoscute mall-uri din Bucuresti precum Unirea Shopping Center, Afi Palace Cotroceni, Bucuresti Mall (primul mall al tarii, deschis in 1999), Sun Plaza, Baneasa Shopping City sau recentul Promenada Mall. Iar daca n-ai chef de shopping, nicio grija, marile centre comerciale sunt pline de zone de food & relaxare, iar Sun Sensations Beach Club (terasa-concept de pe Sun Plaza) sau terasa de pe Promenada Mall, gandita ca o gradina urbana la inaltime, sunt unele din cele mai suprinzatoare rooftop-uri din capitala. 

 

Daca tot nu te-am convins, nu uita ca la multiplex-urile din fiecare mall poti vedea ultimele noutati in materie de filme, precum drama Canibal (recenzia aici) daca esti in mood de ceva dramatic sau, daca ai chef de ras, o comedie mai usoara precum Cucereste-o cu salsa / Cuban Fury (recenzia aici).

Distribuie