• Share

100 de rideri molipsesc tara cu febra sporturilor extreme in cadrul WeTour 2013

100 de rideri molipsesc tara cu febra sporturilor extreme in cadrul WeTour 2013

 

Te vezi strabatand tara in lung si-n lat in rollerblading mood? Cei de la WeTour o fac inca din 2009 si nu s-au plictisit! Vorbim despre cel mai mare turneu de rollerblading din tara, ajuns acum la editia cu numarul 5 si pus la cale de comunitatea de rolleri din Romania.

 

In 2013, turneul va avea loc intre 17 iulie si 12 august iar rollerii au marcat pe harta 13 puncte in care isi doresc cu nerabdare sa ajunga.


Deci, daca se intampla sa fii in acest interval fierbinte de vara prin Bucuresti, Iasi, Piatra Neamt, Tg Mures, Timisoara, Oradea, Cluj, Sibiu, Miercurea Ciuc, Brasov, Delta Dunarii, Constanta sau Vama Veche, nu rata demonstratiile si concursurile la care vor participa aproximativ 100 de rideri profesionisti (dintre care numai jumatate sunt romani).

 

 

wetour 2013 rolleri rollerblading

 

 

Ce mai poate oferi palpitant un turneu care promoveaza sportul extrem urban? Nu, una, ci doua noi sectiuni: skate si bmx care vin s-o completeze pe cea de role.


Pentru o imagine si mai clara, se vor strabate apoape 3.200 km, iar concursurile la care vor participa riderii sunt in numar de sase:

 

- Ars Urbana Festival - Iasi, 19 iulie

- Tare ca piatra - Piatra Neamt, 20-21 iulie

- Anonbrand Contest - Cluj, 27 iulie

- Old School Contest - Sibiu, 28 iulie

- Gravity Summer Jam - Constanta, 3 august

- Street Heroes - Vama Veche, 10 august

 

Pentru ca toti cei interesati sa primeasca stiri la cald, vor exista uploaduri zilnice pe pagina de YouTube WeTourWorld si pe site-urile partenerilor. Mai mult decat o incitare la practicarea unui sport extrem, WeTour, are ambitii de promovare a obiectivelor turistice romanesti si de atragere a riderilor profesionisti din lumea intreaga. La acestea se adauga incurajarea unui stil de viata sanatos si resposabilizarea amatorilor prin promovarea importantei echipamentelor de protectie.

 

Distribuie