• Share

30 Seconds to Mars la Bucuresti: Jared Leto in plina forma, impresionat de frumusetea autohtona... de sex masculin

30 Seconds to Mars la Bucuresti: Jared Leto in plina forma, impresionat de frumusetea autohtona... de sex masculin

 

Pe data de 5 iulie 2014, Romexpo a fost gazda unui concert care i-a tinut pe fani in visare mult mai mult de 30 de secunde. Americanii de la Thirty Seconds to Mars au poposit pentru prima dată în București în cadrul turneului Love, Lust, Faith and Dreams și au oferit un show cum rar poți întâlni.

 

Cu toate că publicul a fost unul numeros, accesul în zona de concert s-a facut fără mari probleme. Cozile la casele de jetoane, însă, au fost interminabile, numărul acestora fiind insuficient, iar oamenii așteptau cu zecile de minute pentru a-și cumpăra mâncare sau băutură. Insa vibe-ul pozitiv anihila orice nemultumire: imbrăcați în ținute ce purtau însemnele trupei, oamenii au fost zâmbitori, relaxați și plini de nerăbdare în așteptarea mult-iubitei trupe.

 

 

thirty seconds to mars romexpo romania bucuresti

 

 

În jur de orele 20:00, pe scenă au urcat cei de la Bad Things, o trupă nouă, dar plină de energie și poftă de cântat. După o scurtă prezentare făcută de către solistul Davis LeDuke, piese precum Arms to catch me, Anybody sau Vices au încălzit publicul înainte de mult-visatul moment al întâlnirii cu cele 30 de secunde spre Marte.

 

La 21:00 așteptarea a luat sfârșit: Jared Leto și-a făcut apariția îmbrăcat într-un outfit de rockstar, alb, completat de coroana si steagul cu triad, pe acordurile piesei Birth, prima de pe albumul ce poarta numele turneului.

 

 

30 seconds to mars jared leto

 

 

Au urmat piese precum Night of the Hunter, Search and Destroy și This is War, care au făcut publicul să cânte fără răsuflare și să aplaude cu forță printre zecile de baloane imense și colorate care au completat decorul. Pe scenă se afla un Jared Leto comunicativ și foarte prietenos, care a glumit pe tot parcursul serii cu oamenii, i-a invitat pe fani pe scena si a lăudat frumusețile autohtone... de sex masculin. Asta ca sa nu-i uitam recentul rol de gay in super-premiatul Dallas Buyers Club. Din dorința de a fi inițiat în tainele limbii române, artistul a cerut ajutorul unui fan, care l-a învățat pe Jared să spună "Du-te dracu!", lucru care a făcut ca armata de oameni să râdă cu poftă preț de un minut.

 

 

concert 30 seconds to mars romexpo 2014

 

 

Către finalul show-ului, Jared a susținut un moment acustic în care a rugat publicul să aleagă singuri piesele pe care să le cânte , rezultatele fiind Revolve, Attack, From Yesterday și The Kill. Două fane norocoase au avut parte chiar de un show ”privat” (cum însuși Jared l-a numit), acestea fiind poftite să ia loc pe scenă alături de el. Un alt moment amuzant a fost cauzat tot de dorința artistului de a mai învăța ceva în limba română – interesat fiind să afle de la public cum să spună ”Hello!” în limba noastră, Jared a rostit de nenumărate ori "Bucă", dar a promis că data viitoare va ști să rostească mai multe cuvinte.

 

A fost o seară memorabilă pentru publicul din România, un show spectaculos, cu un public fericit, fascinat de vocea și de șarmul lui Jared Leto. La partea de bis, cei mai curajoși fani au avut posibilitatea de a urca pe scenă și au dansat pe melodia Up in the air, iar spectacolul s-a încheiat cu aplauze și cu promisiunea că vor reveni în țara noastră cât mai curând.

Distribuie