• Share

38 de hoteluri de la mare ii asteapta pe turisti cu preturi accesibile in cadrul programului Litoralul pentru toti 2014

38 de hoteluri de la mare ii asteapta pe turisti cu preturi accesibile in cadrul programului Litoralul pentru toti 2014

 

Intre 1 Mai si momentul in care vara isi intra de-a binelea in drepturi pare a nu se mai intampla mare lucru, dar nu e deloc cazul, pentru ca in perioada 5 mai - 15 iunie se desfasoara programul Litoralul pentru toti, care propune preturi accesibile pentru aproape orice buget.

 

 

oha beach litoralul oentru toti 2014 

 

 

All inclusive la Mamaia

 

Daca sunteti fani telegondola de la Mamaia, puteti petrece un sejur de o saptamana in hotelurile de doua, trei sau chiar 4 stele. Puteti alege, de asemenea, intre varianta all inclusive, cea cu mic dejun sau cea care nu include masa. Iar preturile variaza de la 235 de lei pana la 915 lei pe sejur. Si daca tot ajungeti la Mamaia, nu ezitati sa vizitati si zona de plaja din nord, catre Navodari, veti fi placut surprinsi. Noi va recomandam Oha Beach.

 

 

Vacanta retro la Eforie Sud & Nord

 

Iti amintesti de momentele in care iti trimiteau bunicii vederi de la Eforie? Acum le poti intoarce favoarea, profitand de faptul ca e destul de ieftina cazarea. Preturi, intre 199 si 439 lei/sejur, in functie de cate stele va doriti pe hotel.

 

 

Vant de libertate dinspre Vama Veche si 2 Mai

 

Daca nu ati ajuns niciodata in aceasta parte a litoralului, acum este momentul. Puteti manca hamsii pe plaja si dansa la Expirat pe inserat. Iar o camera la o pensiune in Vama costa intre 70 si 100 lei.

 

Alte statiuni de pe litoral unde puteti merge in aceasta perioada sunt: Costinesti, Jupiter, Neptun, Olimp, Mangalia etc. In total se pare ca s-au inscris in program 38 de hoteluri, iar biletele se pot cumpara prin intermediul agentiilor de turism. 

Distribuie