• Share

a n o r g a n i c, cea mai recenta colectie de bijuterie contemporana a designer-ului Maria Filipescu

a n o r g a n i c, cea mai recenta colectie de bijuterie contemporana a designer-ului Maria Filipescu

 

Sub denumirea de a n o r g a n i c, designer-ul Maria Filipescu a lansat marti, 8 mai la Moir Concept Store o noua colectie de bijuterie contemporana, formata din 18 piese cu forma circulara. Dar, la fel ca in cazul colectiile precedente, si aceasta se va dezvolta cu noi piese, la cererea clientilor, pe parcursul intregului an.

 

 

maria filipescu anorganic colectie 2012

 

 

Colectia a n o r g a n i c este un tribut adus materiei anorganice din care Maria Filipescu creeaza mai apoi bijuteriile sale unice. Ca sursa de inspiratie, designer-ul a folosit formele geometrice ale materiei existente in Univers, cum ar fi atomii sau planetele. Rezultatul consta in piese din metal stralucitor, cristale Swarovski si sfere metalice, imbinate pentru a oferi o nota unitara intregii colectii.

 

 

maria filipescu anorganic colectie bijuterie 2012

 

 

Întreaga colecţie va fi disponibilă în perioada 12-13 mai 2012 în cadrul târgului de bijuterie contemporană Autor 7, ce se va desfăşura la Sala Dalles. În perioada 14-20 mai 2012, colecţia se va găsi exclusiv pe www.molecule-f.com şi în showroom-ul Mihaela Drafta, str. Petofi Sandor 35, Bucureşti. Ulterior, piese din colecţia a n o r g a n i c vor fi disponibile în toate locaţiile în care se găsesc bijuterii semnate Maria Filipescu, cât şi pe site-ul personal, www.mariafilipescu.com.

 

 

maria filipescu colectie bijuterie 2012 anorganic

 

Distribuie