• Share

Acum ai cu cine sa-ti lasi animalutul - incearca un Pet Sitter

Acum ai cu cine sa-ti lasi animalutul - incearca un Pet Sitter
Foto: pet-me.ro

Ai vrut neaparat un catel, pisica sau orice alt animalut care sa fie acolo cand vii de la job, sa se gudure cu neastampar sau sa te mangaie pisicos, dar timpul sta in calea fericirii voastre. Pana aici. Catalin Viciu s-a gandit si la tine cand a infiintat Pet Me, si la el, cand in buza vacantei cauta fara speranta pe cineva care sa aiba grija de animalutul lui. 

Curiosi cum ne stii, l-am intrebat tot ce ne-a trecut prin minte ca sa afli si tu totul despre:

Orasul Meu: Cum functioneaza pet-me.ro? Intru si imi aleg eu o bona pentru animalut sau intermediati voi legatura? 

Catalin Viciu: Pet-me.ro functioneaza foarte simplu: pentru a putea beneficia de serviciile unui pet sitter trebuie doar sa iti planuiesti calatoria pe site si apoi sa alegi pet sitter-ul care va avea grija de animalul tau. Selectia o poti face in functie de zona in care ai nevoie de un pet sitter, si profilul pe care acesta il are pe site.  Majoritatea pet sitterilor au profilul verificat, pentru a mari siguranta animalului tau.

Am promovat site-ul incepand cu luna iulie 2016 (pana atunci am adunat baza de pet sitteri din februarie 2016). Avem peste 2100 de useri cu peste 160 de pet sitteri si peste 100 de clienti. Din chestionarul pe care l-am trimis clientilor si feedback-ul primit de la ei, avem un grad de satisfactie mai mare de 90%.

O.M.: Oricine se poate inscrie pe site drept Pet Sitter sau exista cateva criterii de urmat?

C.V.: Inscrierea ca pet sitter se adreseaza iubitorilor de animale, dupa ce un profil de pet sitter este creat, verificam anuntul si ne asiguram ca totul este in regula. Mai mult, avem grija de fiecare relatie pet sitter-pufosenie-stapan, urmarind ca aceasta sa decurga in conditii optime cu cat mai multe avantaje pentru pufosenie si cat mai putin stres pentru el. Daca cel care s-a inscris nu completeaza toate datele necesare pentru anunt sau cand il contactam nu trece testul nostru si nu prezinta incredere, nu ii publicam anuntul.

O.M.: Ce garantie am ca cel care va avea grija de Pufi nu o va lasa in strada imediat ce i-a zgariat fotoliul?  

C.V.: Toate anunturile de Pet Sitter sunt atent verificate de catre noi, iar fiecare pet sitter poate fi ales si in functie de recomandarile pe care le are de la alti stapani care si-au lasat patrupedul in grija lor. Toti pet sitteri din comunitatea Pet-Me sunt persoane cu drag si dragoste pentru animale, care au o pufosenie a lor si care stiu ce inseamna sa aiba un animal in casa. Politica comunitatii Pet Me inseamna si garantie 100%, asta inseamna ca daca dupa prima intalnire cu pet sitterul se observa faptul ca nu exista compatibilitate din varii motive, atunci se poate alege alta dadaca pentru pufosenie si daca nici aceasta nu este compatibila oferim banii inapoi. 

O.M.: Care este diferenta dintre anunturile verificate si celelalte?

C.V.: Diferenta dintre anunturile verificate si cele revizuite de catre echipa Comunitatii Pet-Me e data de verificarea fiecarui anunt. Cum am mentionat si anterior fiecare persoana inscrisa ca pet sittter e apoi verificata si de noi si daca nu trece testul nostru nu ii publicam anuntul.

Foto: pet-me.ro

O.M.: Pot schimba Pet Sitterul daca am plecat deja in vacanta?

C.V.: Se pot face exceptii insa trebuie sa vorbim atat cu clientul cat si cu pet sitterul sa intelegem motivele. Schimbarea pet sitterului presupune primirea banilor inapoi pentru zilele ramase si efectuarea unei rezervari noi. Recomandarea noastra este ca la prima intalnire cu pet sitterul sa verificati si daca exista compatibilitate intre voi, iar in cazul in care nu exista atunci se poate alege un alt pet sitter.

O.M.: Care e cel mai inedit caz de pet sitting intalnit pana acum?

C.V.: Am avut doar pisici si caini pana acum dar interesant este ca avem foarte multi clienti care au animale de companie adoptate de pe strada si care tin atat de mult la animalutele lor incat apeleaza la un pet sitter pentru perioada vacantelor.

O.M.: Un Pet Sitter poate gazdui mai multe animalute sau fiecare este specializat?

C.V.: Daca un pet sitter are deja un caine si are un client si pentru o pisica noi comunicam clientilor faptul ca pet sitterul are deja un alt animal. Astfel, clientii aleg intotdeauna daca sunt de acord sau nu.

O.M.: Pisicile si cateii, cu pufosenia si ochii lor umezi, isi gasesc repede un om iubitor, dar care sunt cel mai putin fericite specii cazate/plimbate? 

C.V.: Comunitatea Pet-Me se adreseaza intregii comunitatii de „pets” asa cum arata termenul in engleza si se adreseaza tuturor animalelor de companie, de la pisici, caini, papagali, pesti, dihori, in functie de cat de diferit este animalutul de companie. Momentan am avut clienti doar pentru pisici si caini tocmai ca celelalte animalute nu necesita spatiu prea mare si gasesc mai usor variante la rude sau prieteni.

 

O.M.: Daca animalul de companie are nevoie de ingrijire medicala periodica sau frecventa pe parcursul cazarii, pet-me.ro ma poate ajuta? 

C.V.: Daca animalul de companie are nevoie de ingrijire medicala avem cativa pet sitter studenti la medicina veterinara care chiar pot administra si anumite tratamente. Daca animalul trebuie dus la veterinar frecvent pet sitterul o va face numai ca trebuie stabilit de la inceput si poate sa coste suplimentar.

O.M.: Cat ma costa o saptamana de cazare sau plimbare? Costurile difera in functie de animal? 

C.V.: Preturile sunt diferite in functie de fiecare pet sitter pentru ca acesta alege pretul pe care il doreste pentru serviciile lui, iar in momentul in care stapanul face o comanda atunci poate sa aleaga si in functie de pret. Costurile pe comunitatea pet-me.ro incep de la 3-4 euro pe zi pana la maxim 9-15 euro la care se adauga fie costul pentru mancarea pufoseniei, fie stapanul ii aduce mancarea pentru numarul de zile stabilite initial.

Distribuie