• Share

Agenda de Festival: 5 motive pentru care trebuie sa mergem la Electric Castle (19 - 22 iunie)

Agenda de Festival: 5 motive pentru care trebuie sa mergem la Electric Castle (19 - 22 iunie)

 

Urmeaza patru zile de festival electric la Cluj (19 - 22 iunie), asa ca iata-ne din nou cu intrebarea cea pertinenta pe buze: de ce sa mergem la Electric Castle? Motive, speram convingatoare, in cele ce urmeaza.

 

 

electric castle 2014 

 

 

1. Pentru Cluj si pentru Castelul Banffy din Bontida, sau mai bine zis, ce-a mai ramas din acest Versailles al Transilvaniei - cum le place unora sa-l considere -, aflat intr-un amplu proces de renovare. Si, cum spuneam, o portie de Cluj nu strica nimanui, a.k.a. o portie de liniste animata de terase cochete si mancare buna.

 

2. La aceasta a doua editie a festivalului desfasurat sub deviza Mai mare / Mai tare / Mai bun, vor concerta peste 130 de artisti si apare in peisaj o noua scena, asa ca va fi imposibil sa nu-ti placa macar o parte a line-up-ului: Die Antwoord, Thievery Corporation, Bonobo, DJ Fresh, Ishome si multi altii.

 

3. Nici nu conteaza daca va ploua, organizatorii sunt pregatiti cu pelerine si, se stie prea bine, atmosfera este cea mai importanta la un festival.

 

4. Ce mai poti face in afara de ascultat muzica? Se organizeaza tururi ale castelului iar daca te inscrii in ECO-challenge-ul festivalului ai șansa sa castgi un Giant Escape 3. Pentru momentele de relaxare, toata lumea e invitata sa se bucure de Hamaceala electrica, in hamacele din mica padurice din spatele castelului. Iar daca nu vrei sa pleci acasa cu mana goala, te poti alege cu o geanta reciclata din bannerele editiei precedente a festivalului.

 

5. Pentru final si pentru cei care nu stiu, cateva detalii legate de bilete si abonamente. Un pass pentru intreg festivalul costa 250 lei, iar biletul pentru o zi de festival este 100 lei/zi.

Distribuie