• Share

Agenda de Festival: 5 motive pentru care trebuie sa mergem la Festivalul de film Anonimul 2014 (12 - 17 august)

Agenda de Festival: 5 motive pentru care trebuie sa mergem la Festivalul de film Anonimul 2014 (12 - 17 august)

 

Intr-o atmosfera relaxata, cu tantari roind ca in Delta si paturi intinse sub cerul instelat, a debutat ieri seara cea de-a zecea editie a Festivalul International de Film Independent Anonimul. Anul acesta tantarul cinefil de Sfantu Gheorghe, devenit mascota festivalului, risca sa moara de foame, dar organizatorii au promis ca la anul Anonimul se intoarce in Delta.

 

 

festivalul anonimul verde stop 

 

 

1. Festivalul a debutat ieri la seara la Arena Verde Stop, cu o proiectie deosebita - delicatul si subtilul Le meraviglie, pentru care Alice Rohrwacher a castigat anul aceste Grand Prix-ul de la Cannes. Va va intampina la Verde Stop o atmosfera prietenoasa care evoca Delta cu ajutorul celor cateva barci prezente in peisaj, dar care ofera si tot confortul urban: standuri cu mancare si bautura, puf-uri, banci, dar si prezenta unor locuri precum Acuarela sau Chez Elvire

 

2. In fiecare seara, inaintea proiectiilor (care incep la orele 21.00), la Verde Stop vor fi concerte. Asa ca nu pierdeti ocazia, pana duminica, de a-i asculta, de la orele 20.00 pe Jul Baldovin, Gelu Ionescu & Elena Pavel, Theory of Mind, Fine it’s Pink, Gojira sau Urma.

 

3. Un alt loc mai putin conventional de proiectie va fi Centrul de Ecoturism Rowmania, pe Dâmbovița, unde miercuri seara are loc o proiectie speciala a Omnibusului ANONIMUL 10, un film colectiv compus din trei scurtmetraje regizate de actorii Andi Vasluianu, Dorian Boguţă şi Emanuel Pârvu.

 

4. Intrarea la proiectiile de la Verde Stop si la cea de pe Dambovita este libera. O parte din programul festivalului poate fi vazut si la Studio, unde accesul se face pe baza de bilet de la casa de bilete de cinematografului

 

5. In acest an Anonimul ne tenteaza cu o competitie de lungmetraj si cu doua de scurtmetraj - animatie si fictiune.

Distribuie