• Share

Agenda de Festival: 5 motive pentru care trebuie sa mergem la Festivalul de Film Victoria (26 - 29 iunie)

Agenda de Festival: 5 motive pentru care trebuie sa mergem la Festivalul de Film Victoria (26 - 29 iunie)

 

Planurile bune se fac de la inceputul saptamanii. De aceea, daca nu ati auzit deja despre el, e cazul sa aflati acum despre un foarte simpatic festival de film, care va avea loc intr-un oras de la poalele muntilor Fagaras: Victoria. Sub deviza oras mic, festival mare, Festivalul de Film Victoria se afla deja la a doua editie, mai nuantata, dar la fel de fresh.

 

 

festivalul de film victoria 2014 

 

 

1. Aveti ocazia sa lasati in urma colbul marilor orase, pentru un weekend prelungit, cu aer proaspat de munte. Si daca tot ajungeti in zona, exista multe locuri minunate pe care le puteti vizita: Manastirea Carta, Lacul Balea, satul Cartisoara (locul de nastere a lui Badea Cartan).

 

2. Competitia festivalului va alinia la start scurtmetraje si documentare romanesti, asa ca vom avea ocazia sa urmarim cele mai noi realizari ale genului.

 

3. Extra-topping-ul il constituie filmele romanesti invitate, mai vechi si mai noi, printre care: Closer to the Moon (r. Nae Caranfil), Cainele Japonez (r. Tudor Jurgiu), Autobigrafia lui Nicolae Ceausescu (r. Andrei Ujica).

 

4. Ce se mai intampla la festival? Va mai puteti delecta cu ateliere de reciclare creativa, bike trips, piscina, drumetii, petreceri, masterclass-uri pentru profesionisti, dar si concerte. Artistii invitati in acest an sunt: vineri, 27 iunie - Temple Invisible, R.O.A. si sambata, 28 iunie - Moebius, Nightlosers.

 

5.  Un abonament de 50 lei (65 lei la fata locului) va ofera inclusiv campare pe durata festivalului. Un bilet costa 5 lei, iar un abonament pe o zi, 15 lei.

Distribuie