• Share

Agenda de Festival: 5 motive pentru care trebuie sa mergem la Festivalul Jazz in Church 2014

Agenda de Festival: 5 motive pentru care trebuie sa mergem la Festivalul Jazz in Church 2014

 

Nu stim daca sunteti sau nu fani ai jazz-ului, care, in ultima vreme, a devenit un gen popular prin cluburi, baruri, dar si pe scene consacrate ale Bucurestiului. Dar mai mult ca sigur nu ati trait inedita experienta a unui concert de jazz intr-o biserica. Se va intampla zilele acestea (3-6 aprilie) in cadrul celei de-a doua editii a festivalului Jazz in Church, iar concertele vor avea loc la Biserica Lutherana. Si acum sa vedem de ce ar trebui sa ne rezervam macar o seara, in aceasta perioada, pentru a iesi la un concert de jazz.

 

 

jazz in church 2014 

 

 

1. Ce mod mai minunat de a sfarsi o zi, decat sa te linistesti intr-un spatiu care pastreaza acel iz de departe de lumea dezlantuita - de exemplu, o biserica, si sa o faci pe ritmuri de jazz?

 

2. Iubitorii genului sau curiosii vor avea ocazia intalnirii cu artisti consacrati: Michel Portal (clarinet, Franta), Irene Schweizer (pian, Elvetia), Pierre Favre (tobe, percutie, Elvetia), John Potter (voce, Marea Britanie).

 

3. Festivalurile sunt si bune ocazii de a descoperi artisti noi si de a face noi pasiuni. Asadar, new entry in acest an pe scena la Jazz in Church: Vincent Peirani (acordeon, Franta), Marcin Masecki (pian, Polonia), Zsofia Boros (chitara, Ungaria).

 

4. Pentru cei mai pasionati dintre pasionati, un abonament pentru intreg festivalul costa 225.

 

5. Poate fi o buna ocazie de a iesi in oras cu mama sau tata, cu o matusa sau de a face o bucurie muzicala cuiva. 

Distribuie