• Share

Agenda de festival: 5 motive pentru care trebuie sa mergem la FNT 2015

Agenda de festival: 5 motive pentru care trebuie sa mergem la FNT 2015

 

Bucurestiul se pregateste pentru o noua editie a Festivalului National de Teatru, asa ca Bucurestiul va deveni o mare scena. In caz ca nu sunteti foarte convinsi ca e o idee buna sa mergeti sa vedeti o piesa, iata cateva motive:

 

fnt 2015 

 

1. Trebuie sa spunem de la bun inceput ca Festivalul National de Teatru sarbatoreste 25 de ani, asa ca nu putem decat sa ne bucuram si sa mergem la teatru!

 

2. Avem ocazia, intre 23 octombrie si 1 noiembrie sa vedem la Bucuresti cele mai importante productii teatrale de pe scenele din intreaga tara.

 

3. Va fi un bun prilej de reintalnire cu regizori de top si cu universul lor: Silviu Purcarete, Gigi Căciuleanu, Alexandru Darie, Radu Afrim etc.

 

4. Din seria evenimentelor conexe festivalului, va recomamdam expozitia “Lumea lui Purcarete” din foaierul Teatrului National dar si proiectia filmului documentar “Comedia Remix” la Teatrul de Comedie.

 

5. Biletele sunt de vanzare pe mystage.ro si la principalele teatre din Bucuresti. Iar daca vreti sa va invitati prietenii straini la spectacole, o puteti face, piesele au subtitrare in engleza.

Distribuie