• Share

Agenda de Festival: 5 motive pentru care trebuie sa mergem la Summer Well 2014 (9 - 10 iulie)

Agenda de Festival: 5 motive pentru care trebuie sa mergem la Summer Well 2014 (9 - 10 iulie)

 

Editia din acest an a mult-asteptatului festival urban Summer Well se afla la un pas de start. In weekend Domeniul Stirbey de la Buftea va deveni oaza verde in care bucurestenii si nu numai, vor avea parte de muzica live & co.. Sa vedem cum arata editia din acest an si ce ar trebui sa stim pentru a ne bucura din plin de festival.

 

 

summer well 2014 

 

 

1. Daca nu ati vazut pana acum Domeniul Stirbey, veti intelege de unde unicitatea festivalului. O pajiste unde veti putea asculta muzica, rexandu-va pe patura, un lac, o mini-padure, - e ca si cum ati iesi la un picnic unde sunt invitati cei de la Placebo.

 

2. Si pentru ca am ajuns la line-up, acesta este, ca in fiecare an, la fel de impresionant: Placebo, Bastille, The National, John Newman, Miles Kane, The 1975, Tom Odell, Chloe Howl, Reptile Youth, Prides.

 

3. In caz ca va intrebati ce anume se mai intampla la Buftea in afara de muzica, organizatorii s-au pregatit cu de toate: food court, terase, zone de relaxare, un Sunset Cafe pe malul lacului Buftea si zone de activitati.

 

4. Organizatorii au anuntat acum cateva zile ca festivalul este sold out. Totusi mai exista o sansa sa prindeti un bilet daca urmariti discutiile de pe evenimentul Facebook al festivalului sau aveti noroc sa se razgandeasca vreun prieten.

 

5. Cum ajungeti la festival daca nu mergeti cu masina? Exista o linie RATB speciala, care va pleca din statia Muzeul Taranului Roman incepand cu orele 14:30 şi va funcţiona până în jurul orei 01:00. Preţul unei călătorii este de 3,5 lei pentru cei care au portofel electronic (7 lei dus-întors pentru cei care nu au), iar drumul pana la Buftea va dura in jur de 30 de minute.

Distribuie