• Share

Beautifully Imperfect, expozitie de fotografie la Penthouse Gallery

Beautifully Imperfect, expozitie de fotografie la Penthouse Gallery

 

In seara ploioasa de 17 mai, artistul Dan Andrei (poate mai putin cunoscut de publicul larg) si-a lansat expozitia de fotografie Beautifully Imperfect. Evenimentul a avut loc la Penthouse Gallery din strada Poiana Florilor, o locatie minimalista prin decor si primitoare datorita gazdelor zambitoare.

 

 

dan andrei expozitie fotografie Penthouse Gallery

 

 

 

Vizitatorii au putut admira lucrarile fotografice din colectiile MYTOPIA si MOUVEMENTS. Daca prima ilustreaza ganduri, epoci din trecut si prezent mixate intr-un viitor dark si fete fantomatice, Mouvements vorbeste despre miracolul dansului.

 

 

 

dan andrei fotografie

 

 

 

Subiectele abordate sunt luate din viata de zi cu zi, principiul dupa care se ghideaza fiind acela ca oricine poate fi un sfant, pana la urma toti sfintii au fost la inceput oameni obisnuiti. “Viata e pana la urma o vesnica incercare de a-ti intelege rostul, de a te construi si modela, de a evolua si de a te defini... mi-ar placea sa descopar zilnic motive pentru a ma iubi.” - Dan St. Andrei

 

 

 

dan andrei expozitie fotografie penthouse gallery

 

 

 

Pe langa lucrarile Sfantului Dan Andrei, in galeria din centrul Bucurestului am putut admira si o colectie de rochii unicat cu imprimeuri urbane, avand ca teme principale Londra si Paris. In incaparea alaturata, pe langa fotografii, organizatorii au gazduit si cateva accesorii din piele cu forme anatomice numai bune de purtat de doamnele si domnisoarele curajoase.

 

Distribuie