• Share

B'estfest contureaza un line-up cu Garbage, Caro Emerald & co

B'estfest contureaza un line-up cu Garbage, Caro Emerald & co

 

E oficial, B'estfest Summer Camp 2012 se anunta a fi si anul acesta cel mai tare festival de la noi! Locatia - imensul B'estfest Park, pe malul lacului Pasarea din Tunari si activitatile outdoor pe cat de fun, pe atat de "verzi", sunt doar o parte din tentatie, intrucat line-up-ul festivalului se prezinta deja extrem de atragator!

 

 

bestfest 2012 artisti noi emagic summer camp festival

 

 

Daca prin decembrie aveam deja doua nume confirmate, Milow pe partea de acoustic-pop si Andy C la platanele destinate drum'n'bass-ului, acum lista de artisti promite un line-up din cel mai divers, dar asta nu inseamna deloc rabat de la coolness!

 

Garbage este, probabil, numele cel mai sonor, avand deja o istorie in rock-ul alternativ international. Dar deloc de neglijat, Caro Emerald a facut furori pe la radiouri si TV cu hit-uri precum A Night Like This.

 

 

garbage bestfest 2012

Garbage

 


Lista continua cu revelatia reggae Selah Sue (protejata lui Milow), The Qemists - al caror drum'n'bass le-a adus asocieri cu nume precum Pendulum si Mala Vita - trupa de punk balkanic cu 6 membri de nationalitati diferite.

 

 

selah sue caro emerald bestfest 2012

Selah Sue

 

 

Scena rock, inaugurata in 2012, aduce si ea nume noi pe line-up, dupa performance-ul trash-metal al celor de la Kreator anuntat de anul trecut. Acestia sunt Meshuggah si Obituary, primii reprezentanti ai extreme-metal-ului, iar ceilalti pionieri ai death-metal-ului.

 

 

 

Despre bilete


Pe langa vestea mare si tare despre line-up, organizatorii au mai pregatit o surpriza: intre 1 februarie si 15 martie, abonamentele pentru cele 3 zile de festival vor putea fi achizitionate la un pret special, cu o reducere de 20%, la pretul de 215 lei. In plus, pentru cei care vor acces in camping, un voucher va costa doar 10 lei.

 

Dupa data de 15 martie, abonamentele vor costa 265 lei, iar la intrarea festivalului, in 6 iulie, pretul acestora creste cu 20 de lei. Voucher-ul pentru camping poate fi achizitionat pentru 15 lei oricand dupa mijlocul lunii martie.

 

Biletele individuale vor beneficia si ele de un pret special dupa anuntarea programului pe zile - 125 lei, iar la intrare vor costa 150 de lei.

Distribuie