• Share

Black Friday 2014 - se da startul reducerilor!

Black Friday 2014 - se da startul reducerilor!

 

Black Friday, cunoscuta si ca Vinerea Reducerilor, are loc in a 4-a vineri din luna noiembrie, de cele mai multe ori fiind vazuta ca inceputul sezonului de cumparaturi pentru Craciun. Bazandu-ne pe experienta ultimilor ani, in Romania, Black Friday se desfasoara atat pe 21 noiembrie, cat si pe 28 noiembrie, iar de multe ori ofertele se extind si dupa aceste date. Avand in vedere ca lista magazinelor se poate imparti in felurite criterii, de la produse IT, electronice, gadget-uri, la jucarii, bijuterii, articole de moda, ne-am gandit sa va ajutam sa descoperiti cele mai tari promotii si sa profitati de reducerile de pana la 90%.

 

 

black friday 2014 magazine participante bucuresti

 

 

F64 vine cu oferte nenumarate pentru pasionatii de foto-video. Acestia au furat startul zilei de Black Friday cu o luna, incepand reducerile la echipamente profesioniste pe 24 octombrie. Acest start de incalzire va fi urmat de reduceri de pana la 64% pentru toti cei care isi cauta un DSLR sau diferite accesorii, pe data de 21 noiembrie.

 

eMAG, cunoscut ca fiind cel mai mare retailer online din Romania, este magazinul care a adus Black Friday in Romania. Ca si anul trecut, cei de la eMAG vor opta pentru oferirea reducerilor si promotiilor cu o saptamana mai devreme, adica pe 21 noiembrie. Fingers crossed sa nu le cada serverele de cand ceasul va arata 00:00.

 

Ideea perioadei de incalzire inaintea zilei de Black Friday a fost populara si in randul celor de la evoMag, care au organizat prima perioada de reduceri in preajma Halloween-ului (27-31 octombrie), scotand la inaintare peste 60% dintre produsele lor. Reducerile anuntate pentru data de 21-23 noiembrie vor fi de pana la 70%.

 

Un alt participant la ziua de Black Friday este operatorul Telekom, care a anuntat printr-un comunicat oficial de presa ca cei care vor dori sa incheie abonamente pe data de 21 noiembrie vor avea parte de oferte speciale, dar si de reduceri la diferite accesorii si gadget-uri.

 

Unele dintre magazine au intrat deja in spiritul Black Friday. Printre ele se numara unul dintre cei mai mari retaileri electro-IT din Romania, Altex, alaturi de brandul sau, Media Galaxy. Perioada de reduceri a acestora a inceput pe 13 noiembrie si tine pana pe 16 noiembrie. Au optat pentru aceasta strategie, pentru a le oferi clientilor produsele dorite mai repede decat o poate face concurenta. De asemenea, mai este anuntata o perioada de reduceri intre 21 si 23 noiembrie.

 

Flanco, pe de alta parte, va opta doar pentru varianta 21-23 noiembrie pentru acordarea reducerilor. Cei care prefera sa si testeze inainte de a cumpara, pot opta pentru varianta cumparaturilor traditionale in magazin, iar internautii pot insista pe pagina online a magazinului. Reducerile vor fi substantiale, de pana la 65%, iar ora de incepere anuntata este 7:00 a.m.

 

Cei care isi doresc echipamente profesioniste audio pot opta pentru magazinul online AVstore. Acestia vor avea reduceri la echipamente audio de inalta calitate, casti, difuzoare si sisteme HiFi. Perioada de promotii nu a fost comunicata inca, insa pe site-ul lor sunt prezente deja cateva oferte. Urmeaza sa revenim cu un update in momentul in care va fi anuntata data oficiala.

 

In ceea ce priveste ziua de Black Friday in mall-urile din Bucuresti, a fost anuntata doar perioada pentru Bucuresti Mall (Mall Vitan). Fashion-istele sunt invitate atat pe 21, cat si pe 28 noiembrie pentru a beneficia de reduceri la articolele pe care au pus ochii de cand colectiile noi au intrat in magazine.

 

In perioada reducerilor de Black Friday, nu doar magazinele enumerate de noi vor oferi reduceri si oferte substantiale. Si alte mall-uri, retaileri sau magazine specializate pe anumite categorii de produse isi vor intampina clientii cu numeroase promotii. In aceasta perioada, nu ezitati sa verificati site-urile celor care va intereseaza!

Distribuie