• Share

Bondax. Laptop pierdut. Album amanat.

Bondax. Laptop pierdut. Album amanat.

Auzi valurile? Simti cum soarele dogoreste? Te arunci in mare sa te racoresti, iesi si lasi cocktailul sa termine ce a inceput slavita mare. Pe fundal “All I See”. Cam asa te vor face sa te simti tinereii Adam Kaye si George Townsend intr-o noapte de 14 mai.

 

bondax terra events hall bucuresti 2016
Foto: Bondax FB
 

Legenda spune ca George a inceput proiectul Bondax singur, dar fara instrumentalul lui Adam nimic nu mergea cum trebuie. Asa ca s-au vazut, s-au placut, ce ramanea de facut?! Noi piese, clar. Totul mergea bine pentru baieti, chiar si-au lansat o casa de discuri, Just Us Records. Dar cine avea sa stie ca propriul laptop avea alte planuri pregatite pentru ei? In anul de gratie 2013, acesta a disparut in neant (bine, in Bansk, Bulgaria) si au fost nevoiti sa amane productia, inclusiv lansarea albumului de debut pentru 2014, spre dezamagirea fanilor.

bondax terra events hall bucuresti 2016

 

Dar nu s-au lasat atat de usor si au rescris piesele de la zero. La 21 de ani, respectiv 22, sunt prezenti la mai toate festivalurile din Anglia si nu numai, iar turneul de promovare a compilatiei de mixuri „Bondax and friends” e mega popular. Au colaborat cu Duke Dumont, Darius si Karma Kid, ceea ce probabil te face sa vrei si mai mult sa vii sa-i vezi. Ce trebuie sa stii: ca vor fi prezenti laTerra Events Hall, in data de 14 mai, ora 22:00. Bilete gasesti in retelele myticket.ro, eventim.ro, iabilet.ro, bilete.ro si kompostor.ro, pret - 40 Lei.

bondax terra events hall bucuresti 2016

Distribuie