• Share

booty Looting, un spectacol de dans contemporan marca Ultima Vez - punctul culminant al eXplore dance festival 7

booty Looting, un spectacol de dans contemporan marca Ultima Vez - punctul culminant al eXplore dance festival 7

 

Faimoasa companie de dans Ultima Vez, recunoscuta pentru spectacolele inspirate si inedite, aduce la Bucuresti, in cadrul eXplore dance festival, un performance care a avut parte de un succes rasunator in cadrul Bienalei de la Venetia in urma cu cateva luni.

 

 

 

booty looting explore dance festival 7

 

 

 

booty Looting, un mix de miscare, muzica, teatru si fotografie, il readuce in capitala pe Wim Vandekeybus pe 2, 3 si 4 octombrie la WASP, incepand cu ora 20:00. Celebrul coregraf si regizor, care este si fondatorul Ultima Vez, recunoaste ca booty Looting este o experienta foarte personala. Adunand pe scena 8 artisti (6 performeri, muzicianul Elko Blijweert si fotograful Danny Willems), spectacolul beneficiaza de fotografie live, proiectata pe un ecran imens, in asa fel incat publicul sa ia parte la 2 procese distincte: spectacolul real si imaginea acestuia.

 

In plus, organizatorii anunta ca booty Looting este si punctul culminant al eXplore dance festival 7, o demonstratie de dans contemporan care va ramane in istoria artelor spectacolului!

Distribuie