• Share

Brasovul animat de Bohemian Square – Festival de Cultura Urbana 2015

Brasovul animat de Bohemian Square – Festival de Cultura Urbana 2015

 

Ne plac festivalurile care dezmorțesc orașele de provincie reușind, în același timp, să le deschidă către experiențe internaționale. Unul dintre ele începe mâine la Brașov și se numește Bohemian Square. Timp de trei zile, Brașovul și piețele lui vor deveni scene pentru instalații de arhitectură, manifestări artistice și multe expoziții.

 

bohemian house brasov 2015 


Una dintre cele mai incitante expoziții va fi, fără îndoială, cea semnată de fotograful portughez Andre Vicente Goncalves despre Ferestrele Lumii.

 

În cadrul expoziției sunt surprinse specificul orașelor și diversitatea arhitecturală a lumii, prin intermediul acestor fascinante spații de trecere, ferestrele. Printre orașele care vor fi prezente la Brașov grație ferestrelor imortalizate se numără Lisabona și Evora.

 

Din dorința de a captiva și de a deschide orizonul publicului către noi experiențe artistice, se va realiza o intervenţie artistică pe unul dintre autobuzele RAT Braşov.


La ce se mai pot aștepta brașovenii și turiștii? Salon de design românesc contemporan, instalații arhitecturale, trasee urbane alternative, concerte, proiecții de film şi workshopuri creative pentru toată lumea.

Distribuie