• Share

Bucura-te de fiecare moment petrecut acasa: s-a lansat noul Catalog Ikea 2014

Bucura-te de fiecare moment petrecut acasa: s-a lansat noul Catalog Ikea 2014

 

Cand vine vorba despre timpul liber, studiile arata ca aproape 90% dintre romani prefera sa stea acasa in fata televizorului. O realitate care, combinata cu stresul global legat de faptul ca nu mai avem timp pentru noi si pentru cei dragi, arata ca o felie importanta a timpului nostru liber e petrecuta acasa.

 

De aici pana la preocuparea de a avea un spatiu intim placut decorat si personalizat nu mai e decat un pas. Si pentru a ne mai scutura putin de pasiunea statului la TV, avem in minte o idee de going out care sa imbine utilul cu placutul: iesitul in oras care sa presupuna alegerea unor lucruri frumoase pentru casa, balcon ori gradina.

 

Un astfel de loc este Ikea, o destinatie populara printre romani in ultimii ani, cand vine vorba despre ales mobilier sau decoratiuni interioare.

 

 

catalog ikea 2014

 

 

Pentru cei care asteapta in fiecare an sa apara pe clanta usii de acasa noul catalog Ikea, avem vesti bune: astazi s-a lansat oficial Catalogul Ikea 2014. Iar in perioada 19 august - 8 septembrie, catre locuitorii din București, Ploiești și împrejurimi, vor porni 950.000 de exemplare.

 

Mesajul transmis de cei de la Ikea este unul pe cat de simplu pe atat de frumos dar si din ce in ce mai dificil de transformat in realitate sub presiunea unui cotidian tot mai stresant.

 

Bucura-te de fiecare moment petrecut acasa - iar cei de la Ikea au si in acest an foarte multe idei si propuneri de punere in practica a indemnului, fie ca e vorba despre canapeaua pe care te vei odihni dupa o zi la job, despre mobilierul din camera copiilor sau despre ingenioase paravane bricolate, care te vor ajuta sa-ti inviti prietenii la un party spontan, in strada.

 

Noutatea principala pe care o vei descoperi in catalogul din acest an este de natura digitala. Aplicatia IKEA Catalogue va permite utilizatorilor sa mobileze o camera in realitatea augmentata si sa vada cum arata peste 100 de produse din catalog in propria casa.

 

Aplicatia permite si verificarea informatiilor despre produse si a existentei acestora in stoc si este disponibila gratuit in Google Play si App Store.

 

 

catalog ikea 2014

 

 

Vei afla, de asemenea, si de implicarea umanitara a celor de la Ikea intr-un proiect al IKEA Foundation si UNHCR avand drept scop crearea unei vieti mai bune pentru copiii refugiati si familiile lor.

 

Iar ca noutate la nivel de design, iti semnalam o combinatie inedita intre designul scandinav si cel chinezesc, care se va regasi in Colectia de designer TRENDIG si va fi disponibila in magazin din octombrie pentru o perioada limitata de timp.

 

Poti descoperi toate astea in timp ce copiii tai se joaca in spatiile special amenajate pentru ei la Ikea si, daca ti se face foame dupa atata dezbatut in jurul alegerii mesei de sufragerie, poti merge la restaurantul magazinului unde-ti poti limpezi ideile mancand scandinav.

 

Daca nu mai ai rabdare pana ajunge noul catalog la tine acasa, din 19 august va fi disponibil si cel online pe www.IKEA.ro dar si harta interactiva a distributiei.

 

Legat de preturi, vei descoperi ca acestea se vor mentine la nivelul anului trecut si ca anumite produse au fost chiar ieftinite. Preturile produselor, care includ TVA, vor fi valabile pentru intreaga perioada cuprinsa intre 1 septembrie 2013 si 25 august 2014.

 

Click pe foto pentru marire

catalog ikea 2014 catalog ikea 2014
catalog ikea 2014 catalog ikea 2014

Foto: Catalog IKEA 2014

Distribuie

Vezi si: Vezi toate