• Share

Bucuresti, fii B-FIT in the Street!

Bucuresti, fii B-FIT in the Street!

Stii vremurile alea in care de plangeai ca in Romania nu sunt evenimente la fel de misto ca afara? Ei bine, nu mai ai motive sa spui lucrul asta pentru ca te bate divinitatea.

 

Sursa foto: www.bfitfestival.arcub.ro

 

Hai afara, de esti prin Orasul Meu, pentru ca te asteapta zile foarte tari cu multe lucruri de vazut gratis. ARCUB ti-a pregatit cea de-a opta editie a singurului festival international de teatru de strada din Bucuresti, B-FIT in the Street. Evenimentul este parte din candidatura orasului la titlul de Capitala Europeana a Culturii - Bucuresti 2021. Candidatura care, speram noi, se va transforma in titlu sigur. Iata de ce minunatii o sa ai parte:

Intre 9 si 12 iunie, Bucrestiul va fi decorul pentru fel de fel de personaje ciudate care au de gand interactioneze cu trecatorii. Din acest motiv, nu te astepta sa fii doar un spectator, acum ai sansa sa ti se intample lucruri. Si daca nu esti atat de sociabil , iesi cu cel mic la plimbare. El sigur o sa fie mai mult de cat incantat sa stea de vorba cu actorii desprinsi parca din povesti.

 

 Sursa foto: www.bfitfestival.arcub.ro

Anul acesta participa noua tari si sute de artisti si in program o sa fie: pantomima, circ, comedie, dans, acrobatie, muzica de strada si parade. Romanii vin de la Teatrul Masca.

Ziua vor avea loc numerele interactive de teatru iar seara vor fi spectacolele nocturne cu jocuri de foc, acrobatii aeriene sau cai uriasi. Locurile pe unde trebuie sa te afli ca sa vezi totul sunt Centrul Istoric, Piata Universitatii sau Piata George Enescu.

Mai multe despre eveniment gasesti aici: http://www.bfitfestival.arcub.ro/.

 

Sursa foto: www.bfitfestival.arcub.ro

Distribuie