• Share

Bucuresti 2021 - programul de strategie culturala a orasului

Bucuresti 2021 - programul de strategie culturala a orasului

 

Candidatura Bucureştiului la titlul de Capitală Europeană a Culturii 2021 a ridicat, pentru prima oară, nevoia conturării unei strategii culturale a oraşului pe termen lung.

arcub bucuresti 2021 

Coordonat de ARCUB, proiectul de strategie culturală în vederea candidaturii Bucureștiului la Capitală Europeană a Culturii 2021 se află în plină desfășurare, animând orașul și invitând bucureștenii la implicare activă.

 

In cadrul programului-platforma, Memoria.Explorarea.Imaginarea orasului, au avut loc, de la lansare pana in prezent numeroase evenimente care au adus Bucurestiul in centrul atentiei – de la dezbateri si expozitii foto, pana la scrierea unei epopei participative – o harta poetica a orasului la care au contribuit nu mai putin de 40 de poeti in 840 de versuri.

 

Pana in 31 octombrie se afla in plina desfasurare cea de-a treia parte a programului – Imaginarea orasului, o invitatie la visare dar si la implicarea directa in transformarea orasului.

 

Va puteti convinge urmarind programul evenimentelor, sau mergand, spre exemplu la Intersectiile de miercuri – o serie de dezbateri organizate saptamanal la Hanul Gabroveni, unde, indiferent de invitat, Bucurestiul este in prim-plan.

Distribuie