• Share

Campionatul Mondial de Fotbal 2014: baruri si terase din Bucuresti unde putem vedea meciurile

Campionatul Mondial de Fotbal 2014: baruri si terase din Bucuresti unde putem vedea meciurile

 

Cea de-a 20-a editie a Campionatului Mondial de Fotbal se afla la start. Intreaga lume va sta cu ochii pe Brazilia intre 12 iunie si 13 iulie, live sau prin intermediul a milioane de televizoare. Meciurile nu au parca aceeasi savoare daca nu le vedem si nu le comentam cu prietenii, asa ca hai sa vedem in ce baruri sau la ce terase din oras ne vom putea sustine echipele perferate, incepand cu primul meci al Campionatului, Brazilia - Croatia.

 

 

campionatul mondial de fotbal 

 

 

Universitate si Centrul Vechi

 

Poiana Urbana braziliana

 

La Universitate, timp de o luna, microbistii sunt asteptati in Poiana Urbana, sa urmareasca meciurile pe un ecran LED de 30 mp. Asadar: peste 400 de locuri la terase, doua terenuri de fotbal si surprize.

 

Strada Gabroveni, noua peluza

 

Un meci la o bere se poate vedea, la alegere, pe strada Gabroveni, la FireMojo sau Halftime, chiar incepand cu aceasta seara.

 

Si tot in Centrul Vechi...

 

...daca schimbati strada, dar nu si zona, cei de la Casa Bratianu sunt pregatiti, dar va puteti baza si pe berea si plasmele celor de la St. Patrick Irish Pub.

 

 

Febra fotbalului cuprinde Bucurestiul, din Rahova pana in Berceni

 

In caz ca nu aveti chef sau timp, nu e nevoie sa va deplasati pana in centru. Barurile si terasele de cartier nu se lasa mai prejos si vor transmite meciurile din Campionat. Daca sunteti multi si zgomotosi, n-ar strica sa va rezervati o masa din timp. La Hard Rock Cafe, puteti combina pasiunea pentru fotbal, cu cea pentru burgeri.

 

Puneti pe lista si: Arena Pub, din Regie, Champions, Club Oxygen sau Nexus Gamers Pub. Lista completa a barurilor si teraselor unde puteti urmari Campionatul Mondial, aici.

Distribuie