• Share

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri (4 - 8 ianuarie 2016)

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri  (4 - 8 ianuarie 2016)

 

Nu este cea mai deprimanta zi din an, dar in mod clar nici cea mai usoara. Asa ca avem nevoie de stimulente puternice cu iz de vacanta pentru a inchide ochii si a ne imagina ca este deja weekend.

 

ianuarie 2016

 

Luni: Un ceai fierbinte

La vremea de afara, o ceainarie e locul potrivit pentru a privi pe geam si a face planuri pentru inceputul anului. Ce spuneti de o vizita pe inserat la Camera din fata?

 

 

Marti: Brutus la Control

Pentru ca spiritul vacantei nu ne-a parasit inca, martea e vremea sa mergem la traditionalul “Brutus” din Control: drinkuri la jumatate de pret, dupa 22.00.

 

 

Miercuri: Concert de Anul Nou

Inca mai sarbatorim noul an, prin urmare nimic mai potrivit decat un concert la Sala Radio cu arii si duete din opere celebre sub bagheta dirijorului Tiberiu Soare. Biletele, intre 70 si 100 lei.

 

 

Joi: Film la Cinemateca

Un film la Cinemateca anunta un bun inceput de an cinematografic. Iar joi, de la 17.00  ruleaza Patimile Ioanei D’Arc, un film din 1928 in regia lui Carl Theodor Dreyer.

 

 

Vineri: Distractie la berarie

Cei de la Beraria H ne propun o “supradoza de distractie” pentru vineri seara prin invitatia la concertul sustinut de Amna si trupa ei. Rezervarile se pot face la numarul de telefon: 0725 345 345.

Distribuie