• Share

Caravana Filmelor NexT: scurtmetraje sub clar de luna

Caravana Filmelor NexT: scurtmetraje sub clar de luna

 

Picnic in aer liber + cer instelat + filme de exceptie =  prima editie a Caravanei Filmelor NexT! Singurul element care lipseste din ecuatie sunteti chiar voi, iar noi o sa va spunem de ce aceasta noua caravana dedicata cinefililor romani este un eveniment care nu trebuie ratat.

 

 

caravana fiilmelor next 

 

 

In primul rand, pentru ca este o ocazie deosebita de a viziona scurtmetraje premiate, atat din afara, cat si productii autohtone, in aer liber. In al doilea rand, deoarece programul caravanei este impartit 4 categorii speciale, astfel incat sigur exista ceva pentru orice gust. Acestea sunt:

 

- NexT Disco Night pentru iubitorii de musicaluri care apreciaza si o poveste de dragoste pasionala

- NexT Comedy Night, care te va face sa razi cu gura pana la urechi

- Oscars Night, care include prestigioasele scurtmetraje nominalizate anul acesta la Premiile Academiei Americane de Film (incluzand, bineinteles, si castigatorul – Helium)

- NexT Romanian Shorts, care se axeaza pe productiile de pe meleagurile noastre.

 

Nu in ultimul rand, trebuie sa va mai spunem ca aceasta Caravana se va plimba prin 8 orase din tara: Brasov (8-9 august), Alba Iulia (10-11 august), Oradea (12-13 august), Deva (14-15 august), Targu Mures (16-17 august), Piatra Neamt (18-19 august), Iasi (20-21 august) si Galati (22-23 august). Iar in final va poposi in Bucuresti, pe 24 august pentru o proiectie deosebita care va avea loc in Parcul Herastrau. Iar daca tot nu v-am convins, aflati ca intrarea este libera!

Distribuie