• Share

Castigatorii Globurilor de Aur 2013

Castigatorii Globurilor de Aur 2013

 

Marele câștigător al Globurilor de Aur 2013 este Argo și, implicit, Ben Affleck. Argo a plecat cu premiul pentru cel mai bun film, în timp ce Ben Affleck cu premiul pentru regie pentru acelasi film. Daniel Day-Lewis a primit, cum era de așteptat, premiul pentru cel mai bun actor, ceea ce îi crește șansele pentru Oscar.

 

Les Miserables a câștigat la categoria musical, plus două premii de interpretare: Jugh Jackman și Anne Hathaway. În timp ce Django Unchained, filmul lui Tarantino, a plecat cu premiul pentru scenariu și cu premiul pentru rol secundar: Christoph Waltz.

 

 

 

argo globuri de aur ben affleck

Argo

 

 

Dacă ne referim la seriale, Homeland este marele câștigător: cu premiile pentru cea mai bună dramă, cel mai bun actor și cea mai bună actriță.

 

 

Dacă ar fi să ne uităm la diferențe între premiile Oscar și Globurile de Aur, acestea sunt notabile. Dacă Moonrise Kingdom, film de autor, nu a avut loc pe lista de Oscar pentru cel mai bun film, Globurile de Aur l-au nominalizat pentru cea mai bună comedie. La fel, Marion Cotillard a fost nominalizată pentru rolul din Rust & Bone. Iar Nicole Kidman a fost nominalizată pentru două roluri, cel din The Paperboy și cel din filmul TV Hemingway & Gellhorn.

Citeste mai departe care sunt castigatorii Globurilor de Aur pe Postmodern.ro

Distribuie