• Share

Cauti dragostea si nu o gasesti? Pentru ca Love is in the Art.

Cauti dragostea si nu o gasesti? Pentru ca Love is in the Art.
 Foto: Love is in the Art FB.

In anul de glorie 2016, dragostea sau „te iubesc”, sa fim mai exacti, se foloseste pe post de buna ziua sau merci. Atat de secat de sens, incat a obosit si el sa se tot auda. Legenda spune ca la fiecare „te iubesc” spus in vant un porumbel alb, aducator de pace, moare.

Asadar, creart a inceput restaurarea scopului pentru care a fost faurit cu un festival care sarbatoreste formele pe care le ia dragostea in arta, fie ea muzica, teatru, dans, fotografie, film sau concert: Love is in the Art.

 

A doua editie a evenimentului se intampla intre 30 septembrie - 2 octombrie in 11 locatii. Printre ele UnTeatru, J’ai Bistrot, Teatrelli, Green Hours, Clubul Taranului si altele.

Unde vezi ce vezi?

In prima zi de festival ai de ales intre doua proiectii de film: „Statele unite ale iubirii” - J’ai Bistrot, ora 19:00 si „Profesorul de vioara” - UnTeatru, ora 21:00; un spectacol de dans contemporan Momo Sanno, „Human Constellations” la The Art of Living Gallery, ora 20:00; show-ul „Joia pacatosilor” cu Alina Manole & Raul Kusak - Sala Teatrelli, ora 19:00; muzica fusion cu influente de rock progresiv cu Spectrum - Green Hours, ora 22:30 sau lansarea noului single a Omului cu Sobolani, „Oglinzi” - club B52, ora 22:00.

Sambata urmeaza cursul programului cu alte concerte, piese de teatru, spectacole de dans si filme. „Interesul poarta fesul” in regia Rodicai Popescu Bitanescu, „Voyeur” de Gardner McKay sau recital Grimus la Clubul Taranului sunt doar cateva dintre ele.

Daca planuiesti sa petreci timp in familie, ii iei pe cei mici si veniti la Opera Comica pentru Copii la „Salonul de balet”, spectacol - atelier de dans care incepe la 17:30.

Nici duminica nu se lasa mai prejos in materie de concerte sau teatru si vin cu nume binecunoscute de trupe si spectacole: „Un barbat si mai multe femei” in regia lui Bogdan Husanu, „Hotel California” de Gelu Colceag, Tolouse Lautrec la Clubul Taranului si Javra la Green Hours, iar la 19:00 La Scena incepe spectacolul de improvizatie „Comedy Show”.

Fotografia are fiecare zi de festival la dispozitie sa fie admirata la The Art of Living Gallery, intre 12:00 si 21:00. Imaginile iti sunt aduse spre bunavedere de artistul Momo Sanno din calatoriile lui in jurul lumii. Interesant, am zice!

Intrarea insa, e limitata de locurile disponibile, iar programul il gasesti mai jos.

Cauti dragostea si nu o gasesti? Pentru ca Love is in the Art.

Foto: creart.ro.

Distribuie