• Share

Ce se intampla la Romeo cand ai asteptari Fantastice

Ce se intampla la Romeo cand ai asteptari Fantastice

 

Multa lume se intreaba cum a inceput primavara, de fapt, cu Romeo Fantastick la Club Eden. Eu m-am dus cu sacul la pomul laudat, deci nu pot sa nu-mi exprim dezamagirea:

 

 

romeo fantastick eden club

 

 

1. Warm-up-ul a fost o dujmanie inutila si obositoare de dubstep hidos, un statement venit de la establishment ce urma sa "trieze la o parte" pe iubitorul de manele pur, dar si pe hipsterul simplu pentru care dubstep-ul e pur si simplu viol auditiv.

 

2. Nu a fost nicio explozie de manele, niciun debut in forta ca sa-ti dai fustita jos (ca e mai frumos), ci o reinterpretare palida de cantece de gara pe care le poate include vreun profesor fandosit intr-o carte in care explica de ce perioada interbelica a fost ceva fin. Deci Romeo a facut retro-ajustare dupa standardele burgheze, in loc sa te spulbere cu inceputul. Ca si cum a vrut sa se supuna lumii care-l invitase, cu un homage de "sunt si eu baiat fin".

 

3. Tot asta s-a intamplat si cand lautarii lui cantau turceasca rafinata, ca si cum sa demonstreze ca muzica culta face parte din repertoriul lor. Or, chestia asta nu poate surprinde decat pe cel mai ignorant orasean. La nunti tataresti am auzit chestii mult mai "autentice" pe filonul asta.

 

4. Sonorizarea proasta a venit sa complementeze un delivery neasumat atunci cand a urmat partea de desfrau. Pai cand zici "haladito, imputito" ori o faci asumat, ori mai bine nu o faci. Politetea nu se pupa cu tipul asta de erotism, si daca nu profiti de ocazia de a transmite un asa martisor fetelor din centru, nu stiu cat respect meriti.

 

5. Au existat niste haladite si niste haladiti care au dansat frumos si a mai existat si pornaceala pura pentru care merita sa dai o tura. Dar asta in foarte mica masura. In cea mai mare masura, au fost niste corporatisti aseptici, nici macar hulitii hipsteri, care au cam stat acasa.

 

6. Nu stiu cum am reusit sa cheltuiesc 200 lei worth of bautura. Deci niste bine a fost.

Distribuie