• Share

Cel mai tare eveniment al anului pentru barbatii din Romania: Ziua Barbatului!

Cel mai tare eveniment al anului pentru barbatii din Romania: Ziua Barbatului!

 

O.B.R. Bergenbier si-a chemat membrii sa propuna si sa voteze hotararile lor cele mai importante. Apoi le-a strans in Cartea Galbena a Organizatiei Barbatilor din Romania Bergenbier. Iar pe 5 Mai, de Ziua Barbatului, organizeaza marea proclamare a Cartii Galbene!

 

 

bergenbier ziua barbatului 5 mai 2012

 

 

Un super eveniment care incepe la ora 12:00 si tine pana noaptea, in parcul “Lumea Copiilor”, ca in fiecare an. Jocuri, muzica buna, spectacol, surprize , premii si evident bere buna ii vor tine pe barbati in forma la momentul marii proclamari.

 

 

In primele ore, distractia este asigurata de Daniel Max Dragomir si Catalin Dobre de la “Vocea Romaniei” in recitaluri speciale, precum si de show-urile lui Valentin Luca si Robo de la “Romanii au talent”.

 

Apoi, spectacolul se incinge cu Heaven, Connect-R, Vunk si invitatii speciali: Ciprian Sora, Sabin Badulescu si un challenge de skandenberg, Rica Raducanu si momente tari din sport. Concursuri cu premii si alte surprize vor condimenta evenimentul, care se va incheia cu SISTEM si apoi Voltaj.

 

 

Un eveniment maraton, de neratat.

Hai la proclamare! Hai sa ne facem vocea auzita!

Prietenii stiu de ce.

Distribuie