• Share

Cirque du Soleil - un nou spectacol la Bucuresti

Cirque du Soleil - un nou spectacol la Bucuresti

 

UPDATE 8 februarie: 


Daca ai sperat mult la un bilet la Cirque du Soleil, dar nu ai reusit sa-l si achizionezi, atunci sigur te va bucura vestea ca show-ul Saltimbanco dispune de un numar suplimentar de bilete pentru o parte din reprezentatii. Dupa cum urmeaza:

 

Joi, 9 februarie si vineri, 10 februarie gasesti bilete la toate categoriile pentru spectacolul de la ora 20:00.

 

Sambata, 11 februarie de la ora 16:00 - bilete premium si level 0.

 

Tot sambata, dar pe seara, de la ora 20:00 - bilete level 0.

 

In ultima zi de reprezentatii, duminica, 12 februarie, de la ora 16:00 mai gasesti bilete premium si level 0.

 

 

 

Vesti bune pentru fanii Cirque du Soleil: celebra trupa va sustine o reprezentatie in plus fata de de cele opt programate in cadrul turneului Saltimbanco din Bucuresti, mai exact pe 9 februarie, de la ora 16:00.

 

 

Cererile numeroase i-au determinat pe organizatori sa suplimenteze numarul de reprezentatii. “Primim in continuare nenumarate solicitari din toate colturile tarii. Suntem incantati de faptul ca avem posibilitatea sa oferim fanilor inca o ocazie de a vedea acest spectacol fenomen", declara directorul general Events, Sorina Burlacu.

 

 

cirque du soleil bucuresti reprezentatie spectacol in plus

 

 

Cirque du Soleil vin pentru prima data in Romania si aduc cu ei cel mai longeviv spectacol din repertoriu: Saltimbanco. Timp de 20 de ani, Saltimbanco a fost prezentat publicului din lumea intreaga (Europa, America de Nord, America de Sud, Australia, Japonia, Noua Zeelanda), de cele multe ori cu casa inschisa. Peste 11,5 milioane de fani entuziasti s-au putut bucura de o sarbatoare variata si captivanta, inchinata agilitatii si artei.

 

 

Pornind de la un grup de 20 de artisti de strada, la inceputurile sale din 1984, Cirque du Soleil este in prezent o importanta organizatie cu sediul in Québec, ce ofera divertisment de inalta tinuta artistica. Compania are 5.000 de angajati, incluzand mai mult de 1.300 de artisti din aproape 50 de tari.

Distribuie