• Share

City Compass Romania – prima aplicatie pentru buzunarele expatilor si turistilor din Romania

City Compass Romania – prima aplicatie pentru buzunarele expatilor si turistilor din Romania

 

Daca stii pe cineva care e in Romania pentru scoala sau munca, sau doar pentru ca-i place, spune-i de City Compass Romania.

 

Prima aplicatie gratuita pentru smartphones dedicata expatilor din tara noastra, City Compass Romania este locul unde poti gasi informatii extrem de utile despre Bucuresti si alte orase. Aplicatia este disponibila atat pentru dispozitivele IOS, cat si Android si poate fi descarcata din Apple’s iTunes sau Google Play Store, aici:

 

City Compass pentru IOS

City Compass pentru Android

 

 

city compass romania aplicatie ios android expati


 

Intr-o singura aplicatie veti gasi informatii despre cele mai tari evenimente, locuri de going out din apropiere, articole si chiar tururi in Bucuresti sau prin toata Romania.

 

Colegii de la facultate, cu burse Erasmus, colegii de munca veniti in tara pentru schimburi de experienta sau, pur si simplu, orice turist in vizita pe la noi trebuie sa stie de City Compass Romania. Spune-le tuturor si arata-le Romania intr-o singura aplicatie.

 

P.S.: Te-ai saturat sa-i explici cum se spune “Multumesc!” in romana? City Compass Romania are o sectiune speciala de articole din care poate invata cele mai utile formulari in romana si Tips&Tricks pentru o experienta cat mai cool in tara.

Distribuie