• Share

Cluburile bucurestene, pe final de stagiune si cu bagajele pregatite de mare

Cluburile bucurestene, pe final de stagiune si cu bagajele pregatite de mare

 

Pentru o vara pe cinste, planurile se urzesc din timp. Ceea ce implica inclusiv sa stii ce cluburi si baruri bucurestene trag oblonul, mutandu-se la mare, - unele sau odihnindu-se pana la toamna, - altele. Si pentru ca un sezon trebuie sa se inchida en fanfare, multe dintre cluburile unde iesim weekend de weekend in sezonul rece, dau petreceri de adio, promitand distractie care sa ne ajunga pana la toamna!

 

 

closing party cluburi bucuresti 

 

 

Final de stagiune la Silver Church 

 

Pentru finalul acestei stagiuni, Silver Church a ales un concert Urma, in data de 11 iunie, dupa care cortina va cadea cu o petrecere de inceput de vacanta pe 14 iunie.

 

 

Weekend @ Expirat

 

Expiratul se muta la mare si la soare, dar pentru a evita pericolul de insolatie, in acest weekend e petrecere si in Vama si in Bucuresti. Plaja si asfaltul urban se vor lega prin shot-uri, dans si voie buna. King Size Drinks pana la 23:00. Pana in 10 iulie Expiratul din Vama va functiona doar in weekenduri, iar in Bucuresti nu vor inchide decat la mijlocul lunii iulie.

 

 

Cu One Club ne revedem la toamna

 

La One Club finalul de mai a marcat stingerea luminilor de petrecere. Studentii il pot lua din nou cu asalt din toamna. 

 

 

Molotov la mare, din zori pana in seara

 

Se stie, celor de la Molotov tot marea le place cel mai mult. Asa ca ne asteapta deja in Vama Veche cu tot felul de cocktailuri de vara.

 

 

Goodbye Player de iarna, bine ai venit Player de vara

 

Speram ca nu duce nimeni dorul Player-ului de iarna care a decis sa isi inchida usile la finalul lui mai; nu si cand vara a venit in oras si piscina, atractia de vara de la Player a fost repusa in functiune.

 

 

Concerte abia la toamna la Hard Rock Cafe

 

Evident, puteti trece pe la Hard Rock Cafe la un burger si o bere in aceasta vara, insa seria de concerte a acestui sezon a ajuns la final.

 

 

Clanul El Comandante

 

Nu numai ca nu inchid in Bucuresti, dar se vor lupta cu petrecerile pe trei fronturi, adica si in Vama Veche si, mai nou, in Navodari.

 

 

Bumtzi-bumtzi de final la Guesthouse

 

Vineri 13 e o zi cu noroc pentru petrecareti: oaza muzicii electronice, clubul Guesthouse, organizeaza ultimul festin din acest sezon, alaturi de Cezar, Kozo, Vlad Caia si Cristi Cons.

Distribuie