• Share

Concertele lunii octombrie in cluburile bucurestene

Concertele lunii octombrie in cluburile bucurestene

 

Ne-am obisnuit sa mergem la concerte in barurile si cluburile noastre preferate, in atmosfera prietenoasa a unui spatiu familiar. Hai sa vedem cateva concerte care ne asteapta in luna octombrie.

 

control bucuresti 2015

 

Control

 

Cu un design fresh al salii mari, pregatit pentru noul sezon de concerte, Controlul ne aduce, in stilul deja obisnuit, noi surprize in materie de gig-uri.

 

Mai intai, chiar in aceasta seara, avem ocazia de a-l asculta pe East India Youth, care-si promoveaza noul album, „Culture of Volume”. Sub acest pseudonim, artistul si producatorul britanic William Doyle propune un stil indie electronic. Biletele se gasesc online pe Eventbook.ro dar si la barul clubului.

 

Iar daca sunteti fani trupe romanesti, marcati in calendar data de 24 octombrie, cand Travka vor reveni pentru un concert. Pentru mai multe detalii, urmariti pagina evenimentului.

 

 

Colectiv

 

Un alt epicentru al petrecerilor cu DJ-i si concertelor pe inserat, Colectiv are, la randul sau, un program artistic bogat de toamna.

 

Pe 9 octombrie, Colectiv ne propune un preview Snow Fest – festival care va avea loc in primavara anului viitor in Franta. Cine va canta? Grimus, The Mono Jacks si Positive John. Toti cei care vin sa petreaca au si sansa de a castiga o excursie la Snow Fest. Biletul costa 20 de lei (pana in 8 octombrie) si 30 de lei, in ziua evenimentului.

 

Si tot aici, pe 30 octombrie, Goodbye To Gravity vor lansa noul album “Mantras of War” intr-o atmosfera SF ce va implica show-uri de lumini. After-party-ul va purta marca Halloween.

 

 

Form

 

In cel mai nou club al orasului, aflat inca in the making – FORM, va avea loc pe 10 octombrie De.Kolectiv fratele german al festivalului Rokolectiv. Daca Ancient Methods, M.E.S.H., Fidel sau Harmonious Thelonious va spun ceva, nu ratati o prima intalnire cu o fosta fabrica de gheata si depozit de cereale. Intrarea: 30 de lei.

Distribuie