• Share

Concertul Travka din Control, un mozaic psihedelic care anunta turneul lor national

Concertul Travka din Control, un mozaic psihedelic care anunta turneul lor national

 

Pe 17 octombrie, peretii Clubului Control au vibrat in ritmuri de rock alternativ marca Travka, care timp de aproape doua ore a incarcat cu energie si poveste scena localului bucurestean. George Gadei, Alexei Turcan, Misha Garca, Sorin Erhan si Cristian Chirodea au dovedit ca muzica nu mai tine cont de oboseala, timp sau spatiu, incat au oferit publicului un mozaic din cele trei albume ale trupei, insumand la final 17 melodii, dupa ce au revenit pe scena si pentru doua bisuri. Concertul deschide turneul viitor al trupei, pentru care vor aparea detaliile in curand.

 

 

travka control

 

 

Dar sa revenim la ale noastre. Dupa o intarziere de o ora si jumatate, in care aerul din local a devenit irespirabil, iar publicul a profitat de oferta barului, cei cinci muzicieni au urcat timid pe scena. Motiv tocmai bun ca toti fotografii veniti la concert sa impanzeasca scena. E drept ca trebuie sa fii si cu ochii-n patru si sa te uiti in toate directiile ca nu cumva cei care au ales sa-si dilate simturile, sa verse bautura pe tine sau sa te arda cu tigara. Noroc ca oamenii de pe scena au reusit sa compenseze superficialitatea multor detalii din public.

 

Cu toate acestea, Controlul a trepidat la Urban violent, s-a umplut de Iubire, a tinut cont de Cum te simti, a lasat putin Fetele-n luna cat sa devina Calatoare si a redus Distantele in 90 de feluri ca sa simtim Intr-un fel Vremea ocheadelor. Intrucat Travka te rapeste din cotidian si-ti descrie-n poezie 100% romaneasca cele mai ascunse ganduri si emotii umane. Iar live iti atrag simturile intr-o adevarata tornada, care se opreste doar daca indraznesti sa deschizi ochii. George ne-a spus mai mult decat povestea trupei, ne-a dat mai departe crezul lor. De aceea, la primul bis, revenirea pe scena a adus cu sine si tricouri galbene cu mesaj de implicare sociala din partea trupei. In concluzie, concertul din Control a completat inca un capitol din fenomenul Travka, in care must-have-ul serii au devenit pleoapele ferecate si sufletul larg deschis. To be continued in turneul lor national din marile orase ale tarii, iar noi promitem sa revenim cu detalii.

 

Mai multe fotografii din concert, aici.  

 

Click pe foto pentru marire

travka travka concert control

Foto: Dana Alecu

Distribuie