• Share

Control Day Out 3: Relaxare la iarba verde cu iz de festival, dar cu final tricky

Control Day Out 3: Relaxare la iarba verde cu iz de festival, dar cu final tricky

 

Relaxare, iarba verde, voie buna si muzica de calitate: acestea au fost ingredientele unei retete de succes, propusa de Control Day Out 3, pentru un inceput de weekend urban. Desi cei mai multi se asteptau sa se repete istoria de acum doi ani, cand ploaia torentiala a intrerupt sirul concertelor si a amenintat continuarea lor, anul acesta evenimentul a marcat incheierea unei saptamani ploioase si posomorate cu perspectiva unei zile insorite si incitante. Asadar, bucurestenii si-au imbracat cele mai cool si lejere outfit-uri si-au pornit-o in pas vesel spre arena Verde Stop, locatie ce a suferit si ea modificari intre timp, caci pietrisul si suprafata de pavaj au fost inlocuite de iarba verde.

 

 control day out 3

 

 

De cozi de intrare nici nu s-a pus problema, dat fiind ca portile arenei au fost deschise publicului de la ora 17, cu acces pe tot parcursul evenimentului. Inca de la inceput, odata cu pasirea in interiorul arenei, s-a simtit trecerea de la un Bucuresti agitat intr-un spatiu aerisit si recreativ, caci amenajarea locatiei nu a fost una tipica pentru concerte, ci mai degraba una de festival. Pe langa standurile obisnuite de bautura, arena a fost dotata si cu food court, stand-uri de hainute hand-made si CD-uri cu muzica artistilor invitati, doua mese de ping-pong, un fileu de volei, perne de stat pe jos.

 

Astfel, publicul nu a dus lipsa de activitati, fie ca a vrut sa-si incerce talentul la o partida de volei sau tenis de masa, fie ca a vrut sa se relaxeze in pernutele moi cu o bere sau un fresh. Nici la capitolul mancare nu au stat rau, iar cei pofticiosi au putut sa se delecteze cu o portie de cheesy zucchini, gazpacho sau de burger. In ceea ce priveste preturile, acestea nu erau nici prea prea, nici foarte foarte.

 

 

control day out

 

 

Iubitorii de muzica s-au postat in fata scenei in ciuda noroiului si a baltilor create de ploaie si si-au sustinut artistii preferati, interpretarile Alexandrinei si Chinawoman fiind unele dintre cele mai apreciate.

 

Mult asteptatul Tricky, cel care ar fi trebuit sa fie senzatia serii, si-a inceput performance-ul promitator, cu o alternanta de rimuri lente si energice ce a creat o stare aparte in randul fanilor. Show-ul a continuat cu o stare de expectativa, artistul fiind ba prezent, ba absent, dar sustinut puternic de solista band-ului sau, care a emanat energie si putere pe intreaga scena. Seara a culminat cand Tricky i-a invitat pe scena pe cei mai indrazneti din multime pentru a-l acompania, in ciuda protestelor celor de la securitate. Din acest punct, show-ul a fost sortit esecului, caci artistul a inceput sa repete aceeasi melodie la nesfarsit pe fondul de haos creat pe scena de catre fanii dezlantuiti, dar si pe fondul unei precare lipse de echilibru a legendei muzicale, pana cand sunetul a fost intrerupt complet.

 

 

control day out verde stop tricky 27 iunie

 

 

Dupa 15 minute de aclamari dar si de huiduieli din partea publicului, in speranta ca se va relua concertul, oamenii au inceput sa paraseasca treptat arena, dezamagiti de incheierea evenimentului, si pe buna dreptate, avand in vedere ca pretul bileletelor nu a fost unul modic. Mai mult, starea de spirit generala a fost inrautatita de comportamentul nepoliticos si agresiv al jandarmilor si al personalului de la paza si protectie care au creat rumoare la iesirea din arena.

 

Dar ramanem pozitivi si privim partea plina a paharului: iarba verde, oameni colorati, berea rece, vodka cranberry si mai rece, activitatile in aer liber, calatoria muzicala inedita si ocazia de a ne familiariza cu o noua stiinta, cea de a nu ne face asteptari prea mari de la artistii-legenda.

 

Mai multe fotografii de la eveniment, aici

Distribuie