• Share

Cu Romeo Fantastick prin oras: un rapper manelist la curtea regelui Hipster

Cu Romeo Fantastick prin oras: un rapper manelist la curtea regelui Hipster

 

O tura de Bucuresti cu Fantastickul Romeo nu-i de colo, asa ca ne inarmam cu ochelari de soare si o limuzina si mergem sa-l luam dintr-un bar enigmatic. Isi termina tacticos vinul rosu, saluta pe toata lumea si iesim. Afara, stupoare, Romeo nu intelege de ce limuzina nu e alba... Pana la urma intram si vrea neaparat muzica, asa ca incepem cu Florin Salam, e dimineata si urechea muzicala are nevoie de proteine. 

 

Nu-i prea incantat ca vom face turul locurilor hip din oras, dar o ia drept research pentru concertul de Martisor din Eden, dar si pentru ca muzica lui e universala, deci se canta pentru toata lumea...

 

 

romeo fantastick eden bucuresti 2014 

 

 

Prima oprire e la Control, ghiulurile stralucesc in soarele timid si Romeo vrea sa stie daca e si medicul inclus. Nu e, si nici vinul rosu parca nu e pe placul lui. Scena i se pare cam mica si e cam obscur, nu e cel mai cool loc pentru un rap manelistic.

 

Are pofta de ciorba, se apropie pranzul, asa ca mergem sa gustam din ciorba hipster-ului, supa de la Ota. Ii place mai mult aici, pare mai popular, mai ales la bucatarie. Totusi, supa nu e ciorba. La soare, din nou, nu ma mai abtin si-l intreb discret daca stie vreun magazin de ghiulrui de referinta in oras.

 

 

fantastick romeo eden bucuresti 2014 

 

 

Rade, ghiulurile au puteri magice, nu le gasesti chiar la colt de strada, dar e generos si-mi da unul, pe post de martisor. E usor tacut, spune ca ca de cand sta in Italia e obisnuit cu mai mult soare, asa ca incerc sa-l atrag cu o bere la A1. Pana la berea de import da de miros de merdenea din Amzei si e musai sa ne oprim sa-si ia la pachet. Cele mai bune din oras... La A1 nu pare insa prea convins, ce e asta restaurant chinezesc sau ceainarie? 

 

Pana la Eden nu mai e decat un pas. Coboram in pivnita palatului si i se pare mult prea intuneric. Trebuie sa existe lumina buna, pentru ochelarii de soare. In plus e si cam frig, Romeo propune sa se aduca niste paturi, le mai intindem pe un perete, pe un scaun, sa nu ne traga curentul...  Se fac probe de sunet in ritmuri de Snoop Dogg. Regele Sexului e la butoane, sa curga cu hipsteri!

 

*Acesta este un exercitiu de imaginatie si trebuie tratat ca atare 

Distribuie