• Share

De ce-ai merge la Comic Con?

De ce-ai merge la Comic Con?

 

Evenimentul care ne-a luat mintile cu asalt in 2013, se intampla si anul acesta intre 27 - 29 mai, la Romexpo. Inspirat din cultura pop, aduna toti iubitorii de benzi desenate, filme, seriale, SF in special, cultura japoneza, anime-uri, boardgames si tehnologie.

 

Foto: comic-con.ro

 

Sigur te numeri si tu printre ei, asa ca uite ce te asteapta:

1. Cum adori Game of Thrones, afla ca poti sta fata-n fata cu faimosul Tywin Lannister, actorul Charles Dance. Tot din celebrul serial mai sunt aici si Podrick Payne, Daniel Portman si Gemma Whelan, Yara Greyjoy. Nici tu, urmaritor de Lost sau Supernatural, n-ai de pierdut, pentru ca Mark Pellegrino e prezent si el. David Anders isi face si el aparitia pentru poze si autografe, alaturi de Hobitul si Seventh Doctor, marele Sylvester McCoy, sambata si duminica.

Preturile pentru sesiunea de poze si autografe sunt cuprinse intre 25 - 185 Lei.

 

 

2. Esti cosplayer? Sigur vrei s-o cunosti pe Enji Night, cunoscuta international si originara din Budapesta, Ungaria. A inceput in 2009 si pana acum a strans peste 60 de costume. Cel mai mult ii place sa se inspire din anime-uri, jocuri si benzi, dar si sa creeze costume neobisnuite precum cel pentru mascota Firefox. Daca participi la concurs, s-ar putea sa ai sansa sa te jurizeze.

 

Foto: comic-con.ro

 

3. Pe Mo si Foca ii stii, dar pe baietii de la Creative Monkeyz? Da, sunt cei care le-au dat viata personajelor din RObotzi. Si vin la eveniment. Cu ei mai sunt Dani Pe Net, Cosmin Mitu de la Romercial si cei de la Sector 7.

 

 

4. Printre artisti se numara Victor Drujiniu, Colin Lawler, Puiu Man, Cristian Chihaia si multi altii cu ale caror ilustratii iti clatesti ochii ori de cate ori ai ocazia. Plus ca participi la concursurile de Quiz sau Gaming.

5. Daca toate cele de mai sus nu sunt indeajuns, sa stii ca mai ai o multime de chestii de facut/vazut. Ti-am zis ca poti sta chiar tu pe tronul original din minunatul serial? Dar de zona de gaming? De stand-up comedy? Bine, iti spunem si de photo booth.

 

 

Biletele de acces costa intre 30 - 99 Lei, iar programul variaza: vineri 16:00 - 21:00; sambata 10:00 - 20:00; duminica 10:00 - 19:00. La Romexpo, pavilioanele C1, C2, C3, C4 si C5.

Distribuie