• Share

De ce am alege carucioare 3 in 1? Argumente pentru o achizitie care dureaza 3 ani

De ce am alege carucioare 3 in 1? Argumente pentru o achizitie care dureaza 3 ani

Modelele de carucioare 3 in 1 par sa-si fi luat avant printre parintii din Romania, fiind cele favorite ale viitoarelor mamici si viitorilor tatici. Asta pentru ca atunci cand vorbim despre carucioare 3 in 1 ne referim la o achizitie initiala care pare a fi scumpa, dar care se doveste a fi, in timp, una mai putin costisitoare. Modelele de carucioare 3 in 1 le ofera parintilor produse adaptate etapelor de dezvoltare ale lui bebe.

 

 

In plus, cand ne referim la carucioare 3 in 1, vorbim despre un produs care poate fi folosit de la nasterea celui mic si pana cand el implineste varsta de 3 ani. Totusi, exista o multime de modele de carucioare 3 in 1. Pe care le alegeti si de ce? Iata cateva informatii despre carucioare 3 in 1 care v-ar putea ajuta:

• Popularitatea modelelor de carucioare 3 in 1 provine si din faptul ca ele vin la pachet cu scoica auto. Verificati, insa, ca aceasta sa fie omologata conform normelor UE si a trecut prin teste precum TCS, OAMTC sau ADAC, pentru coliziuni frontale, laterale si din spate.

• Multe dintre carucioarele 3 in 1 au in jur de 10 kilograme. Mamicile vor putea sa se descurce cu el in lift, sa il puna in portbagaj sau sa il urce pe scari, dar conditia esentiala pentru modelele de carucioare 3 in 1 trebuie sa il reprezinte pliabilitatea, pentru ca el sa nu ocupe mult spatiu in casa.

• Cand vorbim despre carucioare 3 in 1, vorbim si despre accesoriile care, de cele mai multe ori, sunt incluse de catre producator. Aparatorile de ploaie sau ninsoare sunt foarte importante. Vremea se schimba, iar sistemul imunitar al lui bebe nu este dezvoltat in primul an de viata al acestuia, astfel ca e important ca el sa fie protejat si sa stea departe de raceli.

• Rotile de carucioare 3 in 1 trebuie sa se roteasca la 360 de grade, iar spatarul sa aiba mai multe trepte de inclinare, pentru ca veti folosi modelul de la nasterea celui mic si pana cand el va implini 3 ani, asadar de cand nu isi va putea tine capul singur si pana cand va fugi destul de repede de langa dumneavoastra.

• Specialistii considera ca oricare dintre modelele de carucioare 3 in 1 care va fac cu ochiul sa indeplineasca doua conditii: sa aiba partea sport, iar scoica sa fie reversibila, pentru ca bebe sa poata fi pozitionat in ambele sensuri de mers. E mult mai bine si pentru el, dar si pentru parintii care vor dori la inceput sa il vada constant pe cel mic.

• Partile textile trebuie sa fie in intregime lavabile. Va spunem inca de pe acum, daca nu o stiati: bebe face mizerie. Multa. Prea multa uneori. Si veti spala destul de des caruciorul sau scaunul auto in care sta o perioada mai lunga de timp.

 

Daca sunteti in cautarea de modele de carucioare 3 in 1, atunci Noriel reprezinta destinatia ideala pentru dumneavoastra!  La preturi pentru toate buzunarele, colorate si interesante, ele va asteapta pentru a fi descoperite!

Distribuie