• Share

Delilah: transa si feminitate pe scena Atelierului de Productie

Delilah: transa si feminitate pe scena Atelierului de Productie

 

Eleganta, profesionalism si feminitate, cam asa s-ar putea rezuma prestatia artistei britanice Delilah, aflata pentru prima data la Bucuresti, pe scena Atelierului de Productie, in cadrul celui de-al doilea eveniment marca Deck Sounds.

 

Seara a inceput pe ritmurile de soul si hip-hop propuse de Adnana Sun si a continuat cu proaspata voce a Luciei, care a destins atmosfera si a primit destul de multe aplauze, mai ales pentru melodia Silence care a strans peste 9 milioane de vizualizari pe youtube. Desi a fost o prezenta placuta, publicul ardea de nerabdare, ba chiar am fost intrebata cat este ceasul, “exact”. Nu trecusera nici 10 minute dupa miezul noptii, dar ea ar fi trebuit deja sa apara. Si, la un moment dat, a aparut...

 

 

delilah atelierul de productie

 

 

Intr-o rochie rosie, care ii venea perfect, acompaniata doar de o chitara. S-a umplut sala cu vocea ei si ne-a luat pe toti intr-o calatorie care ii povestea de fapt viata, cariera, asa cum a inceput. Ne-a purtat pe notele unui cantec compus cand avea numai 14 ani, si a invitat publicul sa o sustina pe cele mai cunoscute piese (Go, Breathe, I Can Feel You, Time), afirmand de mai multe ori ca e sigura ca stim versurile. Alegerea de a canta in varianta acustica, doar cu un chitarist alaturi, i-a pus in valoare vocea cu care reusea sa sublinieze fiecare emotie. Reactiile au fost pozitive pe toata durata concertului, iar la sfarsit a fost luata prin suprindere de strigatele care o chemau sa urce din nou pe scena. A mai cantat o data Shades of Grey.

 

Am admirat de la inceput pana la sfarsit, mai mult decat interpretarea, atitudinea. Chiar daca eram intr-un spatiu oarecum rudimentar si sufocati de fum, am avut sentimentul ca ori intr-o hala din Bucuresti ori intr-o sala luxoasa din Londra, ea ar fi avut aceeasi prestanta si acelasi respect fata de public, asa cum au toti artistii de prima mana. Si, pe langa asta, a reusit sa gaseasca o solutie eleganta atunci cand fumul venea din apropierea scenei, spunand ca ea nu poate sa fumeze si sa cante in acelasi timp.

 

Mai departe, as astepta sa o vad intr-un altfel de mediu, la un festival in aer liber, eventual. Si exista toate sansele ca Delilah sa revina, pentru ca chiar ea a afirmat ca data viitoare va veni mai pregatita, cu mai multe piese, si poate ca va sti atunci ca trebuie neaparat sa fie pregatita si pentru un bis.

 

Click pe foto pentru marire

delilah atelierul de productie deck sounds delilah atelierul de productie bucuresti romania
delilah atelierul de productie delilah atelierul de productie concert

Distribuie