• Share

Delivering Life prin balaceala cu 10.000 de litri de apa in plina strada

Delivering Life prin balaceala cu 10.000 de litri de apa in plina strada

 

Ce cale mai buna de a scapa de arsita soarelui decat o bataie cu apa in mijlocul strazii? O bataie cu apa cu peste 400 de participanti si o munitie de peste 10.000 de litri de apa, sa ne-ntelegem!

 

 

bataia cu apa delivering life via sport

 

 

Fapta s-a comis sambata aceasta in rondul de la Via Sport si a fost organizata de cei de la Delivering Life. Initiatorii au pus la bataie tricouri pe post de armura si doua randuri de sticle cu apa care ii asteptau pe “razboinici”. Insa acestea nu au reprezentat singurul armament, intrucat participantii la acest eveniment au adus la randul lor tot felul de “arme”, de la pistoale cu apa la galeti si chiar mici piscine gonflabile.

 

 

delivering life bataie apa via sport kiseleff

 

 

Incaierarea ce a urmat a fost cat se poate de distractiva, cu toata lumea udand pe toata lumea: de la copii de mana cu parintii la adolescenti si chiar oameni trecuti de varsta a 3-a. Daca aveai un centimetru uscat pe tine, era motiv suficient ca sa devii tinta cuiva. Toata aceasta balaceala plus veselia contagioasa care s-a raspandit rapid au facut din eveniment un adevarat success si l-au transformat intr-o experienta care trebuie repetata cat de curand.

Distribuie