• Share

Descarca gratuit aplicatia pentru mobil B'ESTFEST Summer Camp 2013!

Descarca gratuit aplicatia pentru mobil B'ESTFEST Summer Camp 2013!

 

3, 2, 1... Start B'ESTFEST Summer Camp, start unui weekend plin de distractie, cu peste 70 de artisti care vor performa live, jocuri, spatii de relaxare, terase, cluburi, ateliere de creatie, prezentari de moda, targuri culinare, sporturi extreme si multe altele.

 

Mini-orasul de pe malul lacului Tunari, denumit sugestiv B'ESTFEST Park, reuneste toate aceste spatii si activitati de festival, obtinand usor titulatura de the place to be in acest sfarsit de saptamana. Iar ca sa ai o experienta cat mai placuta si mai completa la festival, am lansat, impreuna cu Breeze Mobile si iLeo Marketing Interactiv, o aplicatie de mobil dedicata.

 

 

aplicatie mobil bestfest summer camp 2013

 

 

Disponibila in App Store si Google Play, aplicatia de mobil B'ESTFEST Summer Camp reprezinta solutia ideala pentru a fi non-stop la curent cu cele mai recente stiri si informatii despre festival, artisti, program, activitati in cadrul B'ESTFEST Park, precum si o sectiune Multimedia.

 

Descarca aplicatia pentru Android

 

Decarca aplicatia pentru IOS

 

„Dacă acum zece ani mergeam la concerte cu brichetele, astăzi nimeni nu mai vine fără telefonul mobil, care a înlocuit și camera foto, dar și pe cea video la orice eveniment. Extensia comunicării pe telefonul mobil printr-o aplicație dedicată este un pas firesc pentru B’ESTFEST, iar utilitatea pentru cei care-și vor instala aplicația este imediată.”, declară Dan Vîrtopeanu, Managing Partner Breeze.

Distribuie