• Share

Dragos Bucur, Dorian Boguta si Alexandru Papadopol joaca intr-un lungmetraj produs chiar de ei: Love Building

Dragos Bucur, Dorian Boguta si Alexandru Papadopol joaca intr-un lungmetraj produs chiar de ei: Love Building

 

Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol vor deveni pentru prima oară colegi de platou și producători într-un lungmetraj independent.

 

Love Building este cel mai ambițios proiect al școlii Actoriedefilm.ro, fondată de cei trei actori care si-au dorit să aducă pe marile ecrane din România un tip de cinema efervescent, proaspăt, liber de orice fel de constrângere conceptuală.

 

 

dragos bucur love building actoriedefilm.ro

 

 

 

Love Building este o producție independentă, care demonstrează că astăzi, în România, producția de film poate exista și în afara sistemului, în condițiile în care oamenii din spatele proiectului au o pasiune nebună pentru ceea ce fac. Lucru care se aplică perfect filmului nostru.”, spun cei trei actori.

 

 

 

love building film lungmetraj

 

 

 

Filmul este o comedie dramatică, al cărei subiect le permite tuturor actorilor să experimenteze stări, trăiri, situații atât comice, cât și dramatice, paleta de joc fiind una extrem de variată. Distribuția filmului este alcătuită din cei 30 de absolvenți ai celei de-a cincea generații a școlii de actorie, alături de Bucur, Boguță și Papadopol.

 

 

 

love buildin film independent lungmetraj

 

 

 

Filmările pentru Love Building vor demara pe 23 iulie și vor avea loc în Balotesti, la complexul turistic Laguna Verde.


Distribuie