• Share

Editura Herald va asteapta in librarii cu reduceri, concursuri si premii

Editura Herald va asteapta in librarii cu reduceri, concursuri si premii

 

Cei de la Editura Herald au ajuns la editia cu numarul cinci a unei campanii ce s-a transformat in traditie.

 

Sloganul din acest an al initiativei TE ASTEPTAM IN LIBRARIE! este Focus pe carte! incurajand mersul in librarii si profesionalismul librarilor intre 1 august si 1 noiembrie. Proiectul dezvoltat in parteneriat cu peste 90 de librarii din toata tara ofera cititorilor o reducere de 20% la 40 de titluri.

 

 

editura herald te asteptam in librarie reduceri

 

 

La cumpararea oricarei carti a editurii, cititorii vor participa la o tombola care se lasa cu premii atractive: aparate foto, rucsacuri foto, cursuri de fotografie oferite de F64, ateliere culturale marca Fundatia Calea Victoriei, vouchere cadou si premii de fidelitate constand in pachete de carti Herald.

 

Tot proiectului ii apartine si un concurs de fotografie cu tema Focus pe Carte! Fotografiile castigatoare care trebuie sa aiba legatura cu lectura si cartile se vor alege cu aparate foto performante, cursuri de fotografie individuale, carti Herald etc. si includerea in in expozitia itineranta care va fi gazduita de librariile partenere din toata tara.

 

Si pentru ca iau lucrurile in serios, cei de la Herald au si un juriu de fotografi profesionisti pentru concurs: Mircea Struteanu, Radu Spiridon, Costin Boerescu, Alexandru Anghel, Bogdan Cosmin, Gelu Coltan.

 

Cititi si participati!

Distribuie