• Share

Elevii sectorului 1 provocati sa fie cei mai buni in cadrul competitiei Cupa 1, pana pe 13 iunie

Elevii sectorului 1 provocati sa fie cei mai buni in cadrul competitiei Cupa 1, pana pe 13 iunie

 

Cea mai mare competitie sportiva scolara din sectorul 1, Cupa 1 2014, a revenit in forta in acest an, iar editia cu numarul 13, desfasurata intre 6 mai si 13 iunie a strans anul acesta peste 40 de școli și licee din Sectorul 1. Atletism, baschet, handbal, volei și fotbal au fost probele alese pentru a testa abilitățile elevilor, sprijiniți la tot pasul de campioni români și de cele mai apreciate vedete ale momentului.

 

 

cupa 1 2014 sector 1 

 

 

Una dintre surprizele editiei a fost înființarea revistei Cupa 1, cu informații despre edițiile trecute, cele mai bune rezultate, precum și interviuri cu vedetele și sportivii suporteri.

 

Un alt eveniment inedit va avea loc pe 4 iunie: două echipe de seniori își vor disputa supremația - Echipa Profesorilor Cupa 1 vs Echipa Primăriei Sectorului 1. Meciul de fotbal va avea loc începând cu ora 19.30, la Colegiul Tehnic Feroviar Mihai I, iar suporterii sunt bineveniți. Membrii celor două echipe vor fi încurajați de primarul Andrei Chiliman, precum și de patru glorii ale fotbalului românesc: Rică Răducanu, Ion Goanță, Vasile Caciureac și Marian Rada.

 

Iar cum sportul implică și spectacol, gala de premiere se va ridica la înălțime! Energie, bucurie, cele mai frumoase poze din ultimele ediții, momente artistice susţinute de elevii şcolilor participante, surprize și concursuri, toate vor asigura un adevărat show pentru cei prezenți.

 

Mai multe detalii despre competitie si castigatori, aici.  

Distribuie