• Share

Emotie si destindere pe ritm de jazz la concertul Iyeoka din Silver Church

Emotie si destindere pe ritm de jazz la concertul Iyeoka din Silver Church

 

Intr-o zi de marti, la inceput de noiembrie, in Silver Church, bucurestenii s-au destins, au dansat si au cantat pe ritmuri de jazz, blues, soul si R&B, traind cateva zeci de minute departe de agitatia cotidiana, impreuna cu Iyeoka. Datorita spiritului ei liber si nonconformist, artista a reusit sa transmita intr-un mod aproape magic sentimenete de entuziasm si eliberare celor care au ascultat-o.

 

 

iyeoka concert 2013 bucuresti

 

 

Melodii precum Say Yes si This time around au ajuns pana la sufletele ascultatorilor, zambetele si miscarile celor prezenti reprezentand dovezi clare si nepretuite. Dar cantareata nu a fost singura pe scena. Band-ul format din doi chitaristi, un tobosar si un saxofonist a facut atomsfera intr-un mod original si fermecator.

 

Spiritul sincer si relaxat al artistei din Nigeria s-a remarcat si prin conexiunea continua pe care a avut-o cu publicul, iesind astfel la iveala pasiunea si devotamentul ei fata de muzica si de cei care o asculta. Iyeoka a incheiat show-ul cu interpretarea inedita a melodiei Revolution incarcandu-i pe cei prezenti cu multa energie pozitiva.

 

Nu trebuie uitata nici prestatia celor de la Antarctica si Change Over care ne-au introdus usor in atmosfera si ne-au pregatit pentru un concert plin de emotie si incarcare pozitiva. Asadar, nu ne-a suparat nici macar confuzia Budapest-Bucharest pentru ca show-ul a fost unul de exceptie, plecand de la legatura pe care Iyeoka a creat-o cu publicul, pana la interpretarea cunoscutei piese Simply Falling intr-un stil aparte si parca altfel decat o stiam cu totii. 


Mai multe fotografii din concert, aici.  

.

Distribuie