• Share

Esti pregatit pentru o noua Vanatoare urbana? Inscrie-te la treasure-hunt-ul Viajoa pana pe 14 mai

Esti pregatit pentru o noua Vanatoare urbana? Inscrie-te la treasure-hunt-ul Viajoa pana pe 14 mai

 

Vanatoarea de comori arhitecturale si urbane se intoarce, dupa explorarea Cartierului Armenesc in octombrie 2011 si a Cartierului Cotroceni in aprilie 2012, cu o noua tinta SURPRIZA!!!. Evenimentul organizat de Viajoa.ro va avea loc intr-un cartier plin de comori din Bucuresti, pe 18 mai, incepand cu ora 10:30.

 

Ai spirit de echipa? Esti dornic sa descoperi locuri mai putin umblate din Bucuresti? Esti invitat impreuna cu prietenii (echipe de minim 3 si maxim 5 "vanatori") sa te inscrii pe pagina editiei 3.0 a vanatorii de comori pana pe 14 mai

 

 

viajoa treasure hunt

 

 

Veti explora impreuna locuri noi, veti privi locuri vechi cu alti ochi, veti fi creativi, veti afla lucruri inedite despre arhitectura si istoria locului, veti fotografia "comorile" gasite si va veti distra MULT - toate intr-un traseu de doua ore si jumatate. 

 

Jurizarea se face pe baza regulamentului vanatorii, iar echipele cu cele mai mari punctaje vor fi premiate cu bunatati de la partenerii vanatorii: invitatii duble la ShortsUp (Asociația ORICUM), vouchere de cumparaturi (TinaR), vouchere de consumatie (Lente), vouchere de aventura (Mares Outdoor Events), reviste (Revista de Povestiri), ceaiuri (Tashi), insigne (insignata.ro).

Distribuie