• Share

Expirat se redeschide la Halele Carol

Expirat se redeschide la Halele Carol

 

Concerte, seri nesfarsite de underground, cu muzica pe care ti-ai creat cele mai tari amintiri si vibe pozitiv. Asa se simte atmosfera Expirat.

Insa, dupa tragedia petrecuta in Colectiv, Andrei Sosa, owner-ul clubului, a fost primul care si-a asumat iresponsabilitatea de pana atunci si l-a inchis. A fost o decizie corecta pentru acel moment.

 

Timpul a trecut, iar nostalgia vremurilor petrecute pe strada Brezoianu, numarul 4 te incearca din ce in ce mai des. Ai asteptat ceva pana sa vina vara si sa se deschida cel din Vama Veche, unde sa ai parte de aceleasi trairi. Weekend-ul prelungit a venit la tanc spre indeplinirea dorintelor ascunse de vamaiot. La pachet cu Expirat Wine & Pizza Bar.

 

Foto: Expirat FB.

 

Acum sa vorbim putin despre Halele Carol. Stii ca aici au loc evenimente felurite, de la vernisaje la expozitii si concerte, seri de progressive, rock sau petreceri cu teme precise. Dar ce treaba au cu Expirat?

Cum probabil News Feed-ul ti-a dat deja vestea mult asteptata, nu mai e o noutate pentru tine ca, din toamna, clubul se muta in Sala Compresoarelor aka hala mica de pe strada Doctor Istrati, numarul 1, vis-a-vis de Autogara Filaret.

 

Foto: Halele Carol FB.

 

Dar nu-ti imagina ca pana atunci trebuie sa astepti cuminte. Din contra. Ai terasa la dispozitie, iar in weekend vii la eveniment, cum se cade. Esti asteptat cu Vinyl, Rum, Tapas & Wine pe 1 iulie, de la 19:00. Fara acoperis, doar vremea e frumoasa si trebuie profitat. Daca nu esti fan soare, ai si umbra, cu verdeata, cocktail-uri pe alese, hotdogi. Ia-ti zambetul la purtator, ca de restul se ocupa organizatorii.

Distribuie