• Share

Expozitie de ciorne

Expozitie de ciorne

 

Cum apar ideile? De unde vin? Încotro se duc? Care dintre ele prind viață? Sunt întrebări pe care cu toții ni le punem, mai ales dacă trăim de pe urma lor. Expoziția CIORNE 1.0 se ocupă de aceste întrebări, însă poate, mai mult decât orice, de una mult mai specifică, mai practică, și anume Cum evoluează ideile.

 


 

 

 

 

Fundatia Friends For Friends deschide expozitia CIORNE 1.0: o expoziție interactivă, modernă, despre oameni și proiectele lor, care la prima ediție adună 25 de idei în devenire, așa cum au evoluat ele de la stadiul de gând și până la forma lor finală. Printre exponate se regăsesc ciorne precum versurile lui Tudor Chirilă, planificările pentru ”Let’s Do It, Romania 2010”, culisele campaniei ROM American, schițe pentru filmul ”Hârtia va fi albastră”(regizor Radu Muntean), Carla Szabo cu al său design de bijuterii, procesul care a dus la apariția publicației ”Decât o Revistă” și alte idei care au răzbătut din minți autohtone.

 

 

 

 

 

 

Așadar, expoziția înglobează proiecte sociale sau de business, design de mașini (Peugeot și Taifun C2C) și  de imobile (arhitecturale), campanii de publicitate (Rom.The American Takeover), design de produs (scaune, lampi, bijuterii), chiar și proiecte video (animatie, film)  ca ”Joaca de Lut” a Muzeului Țăranului Român sau ”Subcarpați” de Ionuț Negrilă.

 

 

 

Expoziția este deschisă publicului în perioada 26 septembrie-14 octombrie, orele 10-18:30 (luni-vineri), în mansarda Fundației Friends For Friends, pe Brezoianu nr. 4, et. 4, după care, până la sfârșitul anului, devine itinerantă în Bucuresti, în diverse spații publice.

Eveniment vernisaj 6 octombrie, orele 19:00.



Distribuie