• Share

Fauritori in Companii - creatiile hand-made ale artistilor romani ajung in mediul corporatist

Fauritori in Companii - creatiile hand-made ale artistilor romani ajung in mediul corporatist

 

Comunitatea Fauritori lanseaza o campanie ce urmareste sa promoveze artistii hand-made in mediul corporatist. Fauritori in Companii se va desfasura incepand cu 1 aprilie pana la inceputul lunii iulie, chiar in sediul corporatiilor care accepta provocarea.

 

Mai exact, echipa Fauritori se va deplasa la sediul companiilor inscrise in program. Intr-un interval orar agreat in prealabil, angajatii vor avea ocazia sa intre in contact cu cele mai noi creatii ale artistilor handmade de top din Romania.

 

Prin aceasta campanie se iveste sansa unui numar cat mai mare de oameni sa intre in contact cu finetea si puritatea obiectelor realizate manual. Simtamintele de uimire si bucurie pe care le trezeste de cele mai multe ori contactul cu un obiect faurit, si care nu este rezultatul unui process tehnologic multiplicativ, ci al mainilor si inspiratiei unui om talentat, este unul dintre efectele implicite ale campaniei Fauritori in Companii.

 

 

 

campanie fauritori obiecte hand made fauritorii de frumos

 

 

Accesul la colectiile Fauritori este salutar si din perspectiva faptului ca angajatii corporatiilor nu au timpul necesar pentru a cauta si a surprinde colectiile valoroase, mai ales ca acest segment de nisa este fluctuant, supus fiind spontaneitatii si nepremeditarii momentelor de inspiratie.

 

Fondurile care se vor obtine ca urmare a acestei campanii vor fi directionate catre finalizarea spatiului de expunere permanenta a produselor handmade, Showroom-ul Fauritori – intentionat ca cel mai divers magazin de prezentare handmade, design & art din Romania, dar si catre promovarea artistilor prin sesiuni foto profesionale si achizitionarea de materiale de calitate.

 

Daca nu ai auzit inca de ea, Fauritori este o initiativa de sustinere si promovare a artistilor si artizanilor de top din Romania, gandita din perspectiva inlesnirii accesului la obiecte unicat, create manual. In catalogul Fauritori de Frumos vor fi prezentati cei mai buni dintre creatorii hand-made, selectivitatea cu care se construieste lista de artisti fiind o masura a calitatii si creativitatii obiectelor expuse.

 

Pana la intalnirea cu Fauritorii, va propunem sa vizitati catalogul on-line Fauritori de Frumos la adresa www.fauritori.ro. De asemenea, puteti sa scrieti la adresa [email protected] pentru programarea unei vizite a Fauritorilor la sediul companiei dumneavoastra.

Distribuie